Sezonun büyük yarışı 5 Eylül'de başlıyor

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
5 Eylül'de kanallar yeni sezonlarını açıyor. TRT iddialı dizisi Sen de gitme ile yarışa dahil olurken Star başrollerini Fahriye Evcen ve Cansel Elçin'in paylaştığı yapımı Yalancı Bahar ve atv Al Yazmalım adlı kitaptan uyarlanan, başrollerini Barış Falay ve Özge Özpirincçi'nin üstlendiği Al Yazmalım ile sezonun ilk büyük yarışını açıyor. Aynı gün, Kanal D geçtiğimiz sezonlarda iyi reytinglerle adını ekran karnesine yazdıran Arka Sokaklar'la rakliplerini zorlayacak. TNT ise 5 Eylül'deki mücadeleye Çarkıfelek'le girecek.

Gündüz ekranlarında da yarışın kızışacağı ilk gün 5 Eylül olacak, Müge Anlı ile Tatlı sert, Doktorum gibi yapımlar sezonu 5 Eylül'de açarken, ana haber bültenlerinde sunucu koltukları duayenlere devredilecek...

Al Yazmalım ben büyük etki yapacağına inanmıyorum Arka Sokaklarda ilk bölümü ile ab de ve totalde geçebilir ama sonraki bölümlerde totalde geçemez 😉

Yalancı Baharda büyük etki yapmıyacak ortalama reytingler alır 5-6-7 civarı hadi 8 olsun😉

İffet diziye tahmin edemiyorum çünkü İffet bir zamanında hatta herkes izlediği bir film .Müjde Arın dediği gibi azgınlığın ilk filmi bu dizi tutacak derdim ama kanal ötüründen yüzde yüz tutacak diyemiyorum :(

Müge Anlı İle Tatlı Sert yine sabah programında yerini korur bundan eminim :)

Doktorumda Kanal D Sabah programında 3-4 sene önceki Seda Sayanın yerini aratmıyor😉

Asil savas 12 Eylül'de baslayacak, "Sensiz Olmaz"in gelisinde.