Sezona En Güzel Başlayan Dizi Suskunlar

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Bu sözler Sabah gazetesi tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ'a ait..

Aytuğ, gazetesindeki köşesinde bugün Suskunlar dizisine yer verdi.

"Suskunlar'ın senaristi, cümlemizin ruh sağlığı ile oynuyor.Yahu biz kime inanacağız, güveneceğiz? İnsan bu diziyi izledikten sonra can dostundan, karısından, sevgilisinden bile şüphe duymaya başlıyor!" diye yazan Aytuğ, dizinin hikayesinin geçen sezon bitmiş olması nedeniyle bu sezon çok iddialı gözükmediğine değindi.

Suskunlar dizisinin senaristinin izleyicileri nakavt ettiğini belirtti ve şöyle yazdı:

"Her iki cephede de taşlar yeniden satranç masasına dizildi. Bizimkiler, İbo'nun düğünü için bir araya geldiler. Gurur, geçmişe sünger çekmek, yeni ve iyi bir insan olmak, eski düşmanlarından özür dileyip, güvenlerini kazanmak için harekete geçti ama bütün bu iyi görüntüsünün ardında yine şeytani planlar olduğu ortaya çıktı. Takoz İrfan, Gurur'un akıl durduran planıyla düğün günü gelin adayı Gülten'e tecavüz etti ve biz seyirciler bir kez daha sağ gösterip, sol vuran senarist Pınar Bulut yüzünden nakavt olduk."

İşte Bu Yüzden Suskunlar 1 Dakikasının Bile Ne Olacağını Kesteremiyoruz.

reklam kokan hareketler bunlar rakibi olmadığı halde 4 reyting alan bir dizi sezona iyi başlamamış demektir .. abartmaya gerek yok bence

burada reyting le ilgili birşeyden bahsediyor mu

reytingden bahsedilmiyor çünkü bahsedecek yüzleri yok ne desin yani muhteşem başladı suskunlar ortalığı kasıp kavurdu ama millet kadir kıymet bilmiyor anne .... öylemi deseydi?? geçen sene suskunlar kimle yarışıyordu FSN ve KVP ile iki dizide yoktu perşembe kim vardı vasat dediğiniz ama bence izlenebilecek bir dizi olan kötü yol vardı buna rağmen suskunların aldığı oran ortada!!! oysa geçen sene izlemeye fırsat bulamayan izleyicilerin onda birini toplasaydı 8 civarı reytingle işe başlardı o zaman başlangıcı müthiş yaptı diyebiliriz ..

bu tarz dizi haberlerini yüksel aytuğun sipariş üzerine yaptığına adım gibi eminim ..

reyting benim için önemli değil kalite benim daha önemli reyting anlamında haklısın ama suskunlar bence en iyi dizilerden. Kendini devam ettirecek reyting alsın yeter

reyting benim için önemli değil kalite benim daha önemli reyting anlamında haklısın ama suskunlar bence en iyi dizilerden. Kendini devam ettirecek reyting alsın yeter

zaten eleştirdiğim başlık konuya bakarsan başlıktan çok çok farklı
)

- - - Ekleme - - -

alıntı bi senaryoda kaliteden bahsedemezsin

üstte sezona en güzel başlayan dizi suskunlar diye başlık atılmış devamını okuyunca başşlıkla alakası olmadığı görülüyor
)