Sezona En İddalı Giren Dizi Hangisi Oldu ?

Sezona En İddalı Giriş Yapan Dizi ?

• Kullanılan toplam oy
    9

KayıpSehir

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,645
Puanı
360
1. Kayıp Şehir
2. Huzur Sokağı
3. Dila Hanım
?

Bir tek kayıp şehire bakmıştım biraz ama reyting açısından en iyisi huzur sokağı oldu. :)

bu konuyu anketler kısmına taşıyacak bir babayiğit aranıyor :))

Karadayı da ankette olmalıydı bence . Dila Hanım dedim çünkü konusunu ve oyuncuklarını çok beğeniyorum ve dizi yükselişte ama Kayıp Şehir ile Huzur Sokağı'nında hakkını yememek lazım :)

Bence Karadayı ve Kayıp Şehir ama reyting açısından Huzur Sokağı :D

Huzur Sokağı ve Karadayı iyi başladı. Anket yavan kalmış.

tabi ki de huzur sokağı en iddaasız gibi görünse de fark atıyor şu soralar :D bazıalrını da koçanladı resmen :D

karadayı zaten ankete yokta olanlar arasında dila hanım diyorum ..

dila hanımdan beklentim büyüktü ama ilk bölümden söndü koçan her türlü önde şuan😀d:d kayıp şehir daha çok sosyal medya dizisi gibi uçurum ve suskunların başı hariç sos.med.dizileri ile aram iyi değildir

dila hanımdan beklentim büyüktü ama ilk bölümden söndü koçan her türlü önde şuan😀d:d kayıp şehir daha çok sosyal medya dizisi gibi uçurum ve suskunların başı hariç sos.med.dizileri ile aram iyi değildir

dila hanımda yan karakterlere ve köylülere biraz daha ağırlık verilirse sorun kalmaz şu anda görünen iki ağa var dizide ama maraba yok :)

hanı bir laf var : sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa :)

ağalar ortalıkta kaynıyor birazda olayda inek sağanların hikayesini arıyor gözler :))

dila hanımda yan karakterlere ve köylülere biraz daha ağırlık verilirse sorun kalmaz şu anda görünen iki ağa var dizide ama maraba yok :)

hanı bir laf var : sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa :)

ağalar ortalıkta kaynıyor birazda olayda inek sağanların hikayesini arıyor gözler :))

başrollerin dışına çıkılsa dizi iyice çöker:D

başrollerin dışına çıkılsa dizi iyice çöker:D

dışına çıkma diye bir olay sözkonusu değil olaydaki bütünlüğü bozmadan içiçe geçmiş senaryolar olmalı mesela hanımın çiftliğinde teneke mahallesi örneği buna en iyi örnektir ..