Sezon Finalinde Polat ve Memati Harmandali oynayacak!!!

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
992
Puanı
285
2ujnh1u.jpg

bu sahneyi netten izlerim polatın değilde mematinin harmandalı izlenir ..:)

bu sahneyi netten izlerim polatın değilde mematinin harmandalı izlenir ..:)

Benimde aldigim duyuma göre Polat pek becerememis ama Memati zaten biliyormus ve gayet basariliymis :) Bahadir Özdenerin de dedigi gibi kismenin beklemedigi gibi süprizlerle dolu bir sezon finali olacakmis.

Benimde aldigim duyuma göre Polat pek becerememis ama Memati zaten biliyormus ve gayet basariliymis :) Bahadir Özdenerin de dedigi gibi kismenin beklemedigi gibi süprizlerle dolu bir sezon finali olacakmis.

tahminimde yanılmıyorum işte polatın beceremeyeceği gün gibi ortada memati her işin altından kalkar birde türkü patlatsın süper olur..

takas online değil sanırım onun yerine ben patlatayım bi yorum

müthiş bi bölüm olacak aksiyon doruk yapacak kanal d de olsa en az 20 reyting alır tntde bile 14 reyting aldık

takas online değil sanırım onun yerine ben patlatayım bi yorum

müthiş bi bölüm olacak aksiyon doruk yapacak kanal d de olsa en az 20 reyting alır tntde bile 14 reyting aldık

30 kesin reyting türkiye genelinide katarsak 60 civarı gelir ama sbt yamukluk yapıp hakkımızı yiyor :)))

- - - Ekleme - - -

Heyecan dorukta... :D

polatı çıkarsalar diziden kesin zirvedeydi o seslendirme o vucuda fazla geliyor:))

Arkadaslar konuyu gegik yerine cevirmesek iyi olur :) tamam sizin söylediginiz rakamlar biraz ucuk ama ben en azindan Total de baya yükselmesini bekliyorum

ben geyik yapmadan duramam sen böyle diyince sustum şimdi artıkda yorum yapmıyorum .qu. :)))

30 kesin reyting türkiye genelinide katarsak 60 civarı gelir ama sbt yamukluk yapıp hakkımızı yiyor :)))

- - - Ekleme - - -

polatı çıkarsalar diziden kesin zirvedeydi o seslendirme o vucuda fazla geliyor:))

aga şike olduğunu bahadır özdener 3 yıl önceden söyledi adamlar işi biliyor fatmagül şike+tecavüzle bu reytingleri alabiliyo ama türkiye genelinde alcağı reyting 2dir

- - - Ekleme - - -

Takas Sali gününe kadar Forum da olamayacak

takasın yorumlarını ben yaparım o zaman :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,552
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy