bu sahneyi netten izlerim polatın değilde mematinin harmandalı izlenir ..![]()
Benimde aldigim duyuma göre Polat pek becerememis ama Memati zaten biliyormus ve gayet basariliymisBahadir Özdenerin de dedigi gibi kismenin beklemedigi gibi süprizlerle dolu bir sezon finali olacakmis.
tahminimde yanılmıyorum işte polatın beceremeyeceği gün gibi ortada memati her işin altından kalkar birde türkü patlatsın süper olur..
takas online değil sanırım onun yerine ben patlatayım bi yorum
müthiş bi bölüm olacak aksiyon doruk yapacak kanal d de olsa en az 20 reyting alır tntde bile 14 reyting aldık
takas online değil sanırım onun yerine ben patlatayım bi yorum
müthiş bi bölüm olacak aksiyon doruk yapacak kanal d de olsa en az 20 reyting alır tntde bile 14 reyting aldık
Heyecan dorukta...![]()
30 kesin reyting türkiye genelinide katarsak 60 civarı gelir ama sbt yamukluk yapıp hakkımızı yiyor))
Arkadaslar konuyu gegik yerine cevirmesek iyi olurtamam sizin söylediginiz rakamlar biraz ucuk ama ben en azindan Total de baya yükselmesini bekliyorum
ben geyik yapmadan duramam sen böyle diyince sustum şimdi artıkda yorum yapmıyorum .qu.))
30 kesin reyting türkiye genelinide katarsak 60 civarı gelir ama sbt yamukluk yapıp hakkımızı yiyor))
- - - Ekleme - - -
polatı çıkarsalar diziden kesin zirvedeydi o seslendirme o vucuda fazla geliyor)
Takas Sali gününe kadar Forum da olamayacak