Sezin Akbaşoğulları 'Racon' Dizisinde!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1407953994.jpg

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç ve Tomris İncer'in yer aldığı atv'nin yeni dizisi Racon'un bir oyuncusu daha belli oldu!

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu, senaryosunu Kerem Deren'in kaleme aldığı TMC Film imzalı Racon'un kadrosuna, daha önce Beyaz Gelincik, Sen de Gitme ve Ah Neriman dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları dahil oldu.

Racon, yakında atv'de!

Bu dizinin kadrosunda gayet iyi oyuncular var, ben beğendim. Eğer senaryosu da iyi olursa, kesin tutar gibi.

Kadro iyi duruyor şuanda başrol erkek hariç. Hiç izlemedim ama seveceğimi sanmiyorum Barış Arduç'u.

Bu haber kesinlik kazanırsa Oya Doğan'ın bir yalanı daha ortaya çıkmış olacak. :)

Bence kesin çünkü, haberin dışında Sezin Akbaşoğulları Kerem Deren, Mehmet Ada Öztekin ve Racon Dizisine ait bir sayfayı takibe almış. :D
Biliyorum dün takibe aldı. Ancak Oya Doğan 'Adı Yok' dizisinde yazmıştı. Gerçi Oya Doğan Songül Öden'in Serçe Sarayı'nda yer almayacağını açıklamıştı ama bugün Medyatava'nın haberine göre Mert Fırat'la başrolü paylaşacakmış. Ettimi sana 2 yalan Oya Doğan haberi. :)

Biliyorum dün takibe aldı. Ancak Oya Doğan 'Adı Yok' dizisinde yazmıştı. Gerçi Oya Doğan Songül Öden'in Serçe Sarayı'nda yer almayacağını açıklamıştı ama bugün Medyatava'nın haberine göre Mert Fırat'la başrolü paylaşacakmış. Ettimi sana 2 yalan Oya Doğan haberi. :)
Evet ben de Adı Yok dizisinde diye biliyordum ama vazgeçmiş herhalde. :D İyiki de Racon'a gelmiş kadro çok iyi oldu. :D

Evet ben de Adı Yok dizisinde diye biliyordum ama vazgeçmiş herhalde. :D İyiki de Racon'a gelmiş kadro çok iyi oldu. :D
Şu işte Oya hanımın yazısı:

- Pana Film’in yapımını, Serdar Akar’ın yönetmenliğini, Ercan Mehmet Erdem’in senaristliğini üstlendiği kod adı ‘Adı Yok’ projesinin oyuncuları belli olmaya başladı. Ah Neriman dizisinin sona ermesiyle Sezin Akbaşoğulları ‘Adı Yok’un kadrosuna transfer oldu. Barış Bağcı da dizinin kadrosunda...

Şu işte Oya hanımın yazısı:

- Pana Film’in yapımını, Serdar Akar’ın yönetmenliğini, Ercan Mehmet Erdem’in senaristliğini üstlendiği kod adı ‘Adı Yok’ projesinin oyuncuları belli olmaya başladı. Ah Neriman dizisinin sona ermesiyle Sezin Akbaşoğulları ‘Adı Yok’un kadrosuna transfer oldu. Barış Bağcı da dizinin kadrosunda...
Evet, okumuştum. Hatta Medyatava da Sezin Akbaşoğulları'nı yazdı Adı Yok dizisinde ama olmadı demek ki. :D Bu arada Medyatava'da son zamanlarda yalan haber yapmaya başladı. Örnek: Dün Maral dizisinde Farah'ın oyanayacağı yazması gibi. :D

Kadronun para etmediği bir sistemin içerisindeyiz oyuncu iyi ama senaryonun hatta senaryonun işlenişinin daha büyük önemi var. :)

inşallah aşk olmaz olursa bakmam adı gibi raconlu bir diziyse hayatta kaçırmam