Sezen Aksu'dan Müthiş Muhteşem Yüzyıl Savunması!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634907194624717360.jpg

Ekranların en çok izlenilen dizilerinden birisi olan Muhteşem Yüzyıl bilindiği gibi şu günlerin tartışma konusu oldu.Başbakan'ın açıklamalarından sonra dizinin bitirilmesine destek verende , karşı çıkanda oldu.

Sezen Aksu , yakın arkadaşı olan Meral Okay'ın izlerini taşıyan dizi için şu açıklamaları yaptı ;

''Ülkemizde sinema tadında diziler yapılıyor.Ben birçoğunu izliyorum . Muhteşem Yüzyıl'ı da severek takip ediyorum.'' dedi.

Dizinin çok seğredildiğine değinen Aksu , Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen kişilerin aynı zamanda parlementodaki millet vekillerini seçen kişiler olduğunu belirtti ve şunları ekledi; ''Onların arzusu dışında bu kadar çok talep gören bir dizinin yayından kaldırılması , milletin kendisi ile temsilcisi arasındaki çelişkiyi ortaya çıkarır'' dedi.

bakın ben bu diziyi sevmıyorum ama asla kalkmasından yana deılım.isteyen istediği diziyi seyretme hakkına sahıptır.sezen aksunun açıklamalarına aynen katılıyorum.müthiş açıklama .

eee buna tepki koyan sıyatcılerıde halk seçiyor. üstelik muhteşemi halkın %10 izlerken siyasileri %50 destek veriyor. üstelik halkın yoğunlugu istiyor diye birine iftira atmak demokrasinin neresinde

helal olsun sezen

muhteşemi karalayanlara bir kapakta sezenden geliyoooor :))