Sezen Aksu Dinler Misiniz ?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,753
Puanı
1,061

Sezen Aksu dinler misiniz dinliyorsanız hangi şarkılarını seviyorsunuz?

Şarkılarını dinliyorum ama kendi sesinden pek dinlemiyorum genel olarak. Dinlediklerimden hoşuma gidenlerden biri 'Vazgeçtim' şarkısı. Çok iyi yorumluyor şarkıyı.

Severim.Ama her şarkısını değil.Artı eskisi gibi güzel şarkılar yapamıyor mu yoksa yapmıyor mu bilmiyorum ama özledim(dik)

Forumdash post: 1431317' Alıntı:
Severim.Ama her şarkısını değil.Artı eskisi gibi güzel şarkılar yapamıyor mu yoksa yapmıyor mu bilmiyorum ama özledim(dik)
En sevdiğin hangisi peki?

mrt-06 post: 1431325' Alıntı:
En sevdiğin hangisi peki?
Aman aman sevdiğim yok şudur diyemem ama bazı şarkıları varki hep bir ağızdan söylersin işte o şarkılar.Ah istanbul Sen Ağlama vs vs...

Bazen dinliyorum.

Firuze Sen Ağlama Tükeneceğiz en sevdiğim şarkıları

Bir şekilde herkes dinliyordur herhalde o kadar çok büyük şarkısı var ki.

Kendi sesini çok da fazla sevmem başkaları onun şarkılarını daha iyi seslendiriyor.

Cok dinlerim. 'Eskidendi Cok Eskidendi', 'Kücügüm', 'Sen Aglama", 'Tükenecegiz', 'Yol Arkadasim', 'Geri Dön'.Bunlari dinlerim hep.

Dinlemişliğim var denk geldikçe de dinlerim.

En sevdiğim:
İstanbul Yokmuş Bundan Başka

Dinlenmez mi hiç Sezen

Hem kendi sesinden okuduğu hem de başkalarına verdiği şarkıları bol bol dinlerim.

Sezen Aksu slow şarkı söylüyor ama ben hiç beğenmiyorum nedense tarzını. Onun şarkılarını genelde başkalarından dinlemeyi yeğliyorum.

OzaN post: 1431464' Alıntı:
Bir şekilde herkes dinliyordur herhalde o kadar çok büyük şarkısı var ki.

Kendi sesini çok da fazla sevmem başkaları onun şarkılarını daha iyi seslendiriyor.

Zaten hangi şarkılarını dinliyorsunuz diye sordum.

Ayrıca bak hiç dinlemeyen de varmış.

Son düzenleme:
rastladıkça izlerim
kg deki zeynep-kuzey sahnesindeki şarkıı çok iyiydi @xBUGRAx @Arslan Bey