birazmi baya bence 11 ay sonra..Evet geç olacak biraz
birazmi baya bence 11 ay sonra..Evet geç olacak biraz
Neyse az önce Bizim Hayatımız final bölümünü yazdımbirazmi baya bence 11 ay sonra..
Allah seni bildigi gibi yapsin insallah mustafa erkek olmustur yoksa bi bolumde ben yazarim.Kac bolum olduNeyse az önce Bizim Hayatımız final bölümünü yazdım
11.bölüm final,yarın 6.bölüm yayınlanacakAllah seni bildigi gibi yapsin insallah mustafa erkek olmustur yoksa bi bolumde ben yazarim.Kac bolum oldu
cok az11.bölüm final,yarın 6.bölüm yayınlanacak
Ama en fazla 15 bölüm sürdürecektimcok az
mustafa erkek oldu dimi
o zaman hemen ekliyosun ve erkek olacak.yoksa 12. bolumde final yapacak .Ama en fazla 15 bölüm sürdürecektim
Hayır ,Mustafa o sahnelerin senaryodan çıkartılmasını istediama final çok acıklı oldu
Mustafa oynayamazmış o sahnelerio zaman hemen ekliyosun ve erkek olacak.yoksa 12. bolumde final yapacak .
Oynatiriz parasiyla degilmiMustafa oynayamazmış o sahneleri
Rezil mi edeceksin küçücük çocuğu koca Türkiye'yeOynatiriz parasiyla degilmi
olmaz bisi kariyeri icin iyi bile olur.sen eklemezsen ben eklerim ayseyle olan sahneyiRezil mi edeceksin küçücük çocuğu koca Türkiye'ye
İyi filmini yaz istersenolmaz bisi kariyeri icin iyi bile olur.sen eklemezsen ben eklerim ayseyle olan sahneyi
Yazarim tabiki 😉 Ne filmler yazarim ben bizim hayatımız kaçış yok filminde mustafayi erkek yaparim bizim hayatimiz junior geliyorda ayse çocuğu dogurur. bizim hayatimiz torun is coming filminde ise mustafanin çocuğu erkek olurİyi filmini yaz istersen
Yazarim tabiki 😉 Ne filmler yazarim ben bizim hayatımız kaçış yok filminde mustafayi erkek yaparim bizim hayatimiz junior geliyorda ayse çocuğu dogurur. bizim hayatimiz torun is coming filminde ise mustafanin çocuğu erkek olur
@Çiğdem- mustafa her turlu erkek olacak
sor ama ben ciddiyim yazarim yani.Neyse sana bir şey sorucam ?
Bu bilgisayarda fotoğraf çekme nasıl oluyordu ya biliyor musun bende biliyordum da prtsc falan yapıyorduk yapmaya yapmaya unutmuşuz internette de aradım ama istediğimi bulamadım,senin bir bilgin var mı bu konuda ?sor ama ben ciddiyim yazarim yani.
Sormuş olduk burdan
ohaaaa ozamana kalıcakmıyım bakalım cnm evlenirmiyim çoluk çocuğa karısırmıyım ne olur bilinmez o tarihe
O tuşa basıp Paint'e Ctrl+V yapınca oluyor. Daha pratik programlar var ama. Ben Lightshot kullanıyorum.Bu bilgisayarda fotoğraf çekme nasıl oluyordu ya biliyor musun bende biliyordum da prtsc falan yapıyorduk yapmaya yapmaya unutmuşuz internette de aradım ama istediğimi bulamadım,senin bir bilgin var mı bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?