Seyran 2.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 9 75.0%
  • 9

Oy: 3 25.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    12

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
2.BÖLÜM
Berat girdiği harabelerde karısının üstüne bomba yerleştirilmiştir bomba patlar karısı, çocuğu ve Berat ölür.Çatışma devam ederken Sezer telefondan Serdar’a haber verir.Ekip kötü sıkışmıştır.Abdullah ve Ömer vurulur.
Ramazan:Serdar abinin bir an önce gelmesi lazım yoksa kurtuluşumuz yok
Azzam: Archie yanına 4 adam al evini etrafını sarın savcıyı arkadan kaçırabilirler
Serdar karakoldan Hakan’ı alarak bir kamyona biner Serdar ise makinalıyı alarak kamyonun kasasına biner.Eve doğru yola çıkarlar.
Sezer:Ramazan sen savcıyı ve karısını arkadan çıkar
Ramazan tam savcı ve karısını arkadan çıkarırken Archie ve adamları etrafını sarar.Ramazan’ı vururlar savcı ve karısını bir araca yükleyip kaçırırlar.
Archie:Başkan biz savcı ve karısını aldık araçla kampa gidiyoruz siz de dönün isterseniz
Azzam:Hadi geri çekiliyoruz
O anda Serdar gelir ve taramaya başlar.
Serdar:Geberin lannnn
10 terörist geberir.
Ramazan:Sezer vuruldum adamlar savcıyı aldı kaçıyor
Sezer:Serdar abi 3 yaralımız var maalesef savcıyı kaçırdılar.
Tim toparlanmıştır.Azzam Tomas ve 4 terörist uzaktan onları dinlemektedir.
Serdar:Hakan,Kerim siz yaralıları hastaneye götürün bizde bu şerefsizlerin peşine düşelim
Hakan:Hadi Kerim acele edelim yoksa onları kaybedicez
Azzam:Vay şerefsizler,Archie savcının evineden çıkan tek ana yola hemen ekip gönder ağır silahlar alsınlar
Teröristler pusuda beklemektedir.Araç gelir.Füzeler atılır ve ağır silahlarla ateş edilmeye başlanır.
Serdar ve diğerleri ise dağda teröristlerin izini sürmektedir.
Hakan:Serdar abi adamlar bizi kötü sıkıştırdı hemen yetişin
Serdar:Nerdesiniz Hakan
Hakan: Abi savcının evinden çıkan tek anayolda 3 km falan ilerledik
Serdar:Beyler duydunuz hadi çıkıyoruz hadii
Azzam: Acele edin bitirin şunların işlerini yardım istemişlerdir
Abdullah kan kaybından şehit olmuştur.Kerim ve Hakanda vurulmuştur.
Azzam:Ulan yine biz kazandık yine biz savcıyı kaçırdık ve şimdide sizi geberteceğiz,Archie gebert şunların hepsini
Archie 5 askeri de şehit eder.Arabanın altına C4 yerleştirilir.Serdarlar geldiğinde iş işten çoktan geçmiştir.Azzamlar kaçmıştır.
Serdar: Allah’ım hepsi şehit olmuş olamazz
Bombanın patlamasına 10 saniye vardır.

2.BÖLÜM SONU
Yönetmen ve Senarist:kvp-medya

Kilo problemi olanlar formda kalmak isteyenler hepiniz ekran başına,bu akşam Dr.Gürkan Kubilay 'ın konuğumuz olduğu Herşey Sağlık Bu akşam 22.00 da Lonca Tv'de

Son düzenleme:
Ooow güzel olmuş çatışmalı bir bölüm puanım 10 eline sağlık.....

aaa evet aksionu boll olmuş ayrıca bölüme bombayla başlayıp bölümü bombayla bitirmen pompy geleneği gibi birşey olmuş

aaa evet aksionu boll olmuş ayrıca bölüme bombayla başlayıp bölümü bombayla bitirmen pompy geleneği gibi birşey olmuş
Teşekkür ederim senin sahnen yoktu gelecek hafta bol olacak ama sen cuma 20'yi bekle Bomba'da baya bi sahnen var

bundada olucak demiştin ama hiç olmadı
Dememiştim öyle bişey yalan atma Bomba ile karıştırdın galiba
ama Bomba'yı yazdım kurtuluyosunuz Cenk'le sonra evde tuzağa düşüyosunuz ikiniz falan süper olucak bu bölümde yani

Aksiyonu iyi olmuş da bu sefer Şefkat Tepe aynısı gibi hissettim
Ama eline sağlık puanım 9

Dememiştim öyle bişey yalan atma Bomba ile karıştırdın galiba
ama Bomba'yı yazdım kurtuluyosunuz Cenk'le sonra evde tuzağa düşüyosunuz ikiniz falan süper olucak bu bölümde yani
hahah yok yalan atmak için demedim bombayla karıştırmıs oalbilirim evet

iyice meraklandım bombayı bekliyorum 🙂🙂