Seyircinin Bedduaları Gerçek Oldu

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
mesut-akusta-105064.jpg

Karagül'ün kötü karakteri ; Kendal'ı , (Mesut Akusta) iki kalçasında da ameliyat gerektiren bir rahatsızlığı nüksettiği için Adana'da ameliyat oldu.

Ameliyata alınan oyuncunun sağlık durumuna uygun olarak senaryo yeniden yazıldı. Dizide rol gereği sakatlandığı sanılan oyuncu,
"Kendal'a seyircinin bedduaları gerçek oldu" dedi.

Oyuncu ayrıca Karagül dizisinin seneye de ekranlarda olacağını duyurdu.

Geçmiş olsun, izleyiciler de yine durumu abartmış. 4. sezon da olmasaydı daha iyi olurdu aslında, ama işi bırakmaya niyetleri yok. :)

@RevaN'ın da dediği gibi Lale Devri nasıl haftada 2 gün olana kadar devam ettiyse Karagül de öyle olana kadar devam edecek. :)))))))

Geçmiş olsun.

Seneye de devam etmesi iyi zirveyi kaybettiği günleri görecez güzel olacak. :Z

bu adamın başına aksilikler geliyor baya vadide oynarkende kaza geçirmişti ağzı burnu yamulmuştu
Allah kazadan beladan korusun

diyorsun ee :)

hem de de ucuda açıksa konu bulunabiliyorsa neden bitirsinler ki o zaman ? Ben birşey anlayamadım dediklerinden :D
Ucu her daim açıktan kastım şu yani birini vurdururlar o hapse girer çıkar, öbürü diğerini bıçaklar, diğeri gayrı meşru ilişkilere girer vs. dizinin konusundan tamamen sapan şeyler. :)

Ucu her daim açıktan kastım şu yani birini vurdururlar o hapse girer çıkar, öbürü diğerini bıçaklar, diğeri gayrı meşru ilişkilere girer vs. dizinin konusundan tamamen sapan şeyler. :)
Sonuçta bir dizi 5-10 sezon, dört dörtlük gitmesini bekleyemeyiz zaten :)
Tamam geçtiğimiz bölümlerin saçma yönleri olabilir (hatta son bölümü izlerken özetiyle yetinmiştim eski tadı yoktu.)
fakat şu an 'yeni karakter=yeni konu' dizi bu sezonu da güzel bir şekilde tamamlayacaktır. İleriki sezona da yeni konu bulurlar.
1-2 yıl daha devam etse yeter zaten :)

Kendal olmazssa birilerini hırpalamazsa dizi batışa geçer :) o birilerine tokat atıcak hırpalayacak ki reytingler çılgın atsın :)