Seyfi Dursunoğlu'na Veda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
images

Türkiye'nin önemli sanatçılarından Seyfi Dursunoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Cuma günü hayatını kaybeden Dursunoğlu'nun cenazesi Zincirlikuyu Camii'nde kılınan öğle namazının ardından defnedilirken usta sanatçının yeğeni Güliz Buyrukbilen, yeğeninin kızı Güliz Özköseoglu ve eşi Murat Özköseoğlu cenaze namazında hazır bulundu. Öte yandan cenazeye katılan ünlü isimlerden Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Gülben Ergen de gözyaşlarına boğuldu.

Dursunoğlu'nun tüm mal varlığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlanırken vücudunun tıp öğrencileri için kadavra olarak kullanılması isteği ise vasiyetine resmen eklenmediği için yerine getirilemedi.

Biz de Fav10.net ailesi olarak Seyfi Dursunoğlu'nu rahmetle anıyor, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Gülben Ergen ve Armağanın birbirlerine sarılıp ağladıkları an bende ağladım... :T

Bir Hülya Avşarı beklerdim açıkçası cenazeye.

Birisi söylesin lütfen. Esra Ceyhan varmıydı cenazede(b) Esra Ceyhan programına çok çağirirdi. Her sezon açılışı onla yapıyordu senede 2 kere program yapardı nerdeyse(b)

Tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum.

Vefat ettiği gün Gülben Ergen sosyal medya hesabından eski videolarını paylaştı sürekli. İzledikçe duygulandım ben de...

Tekrardan Allah rahmet eylesin. :(

Her canlı ölümü tadacaktır elbet ama ne Seyfi Dursunoğlu ne de Huysuz Virjin o tabuta hiç yakışmadı be. :( Keşke diğer isteği de yerine getirilebilseydi. Mekanı cennet olsun. :(

Şu cenaze görüntülerini görünce çok kötü oluyorum ya Allah rahmet eylesin güzel insan... :(

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sevenlerine başsağlığı diliyorum tekrardan