Seyfi Dursunoğlu 'Benzemez Kimse Sana'da Olacak Mı?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
thumbnail_1405765730.jpg

Endemol'un Star TV ve Show TV'de yayınlanan yarışması 'Benzemez Kimse Sana' yeni sezonda Star TV'de 3. sezonuyla başlayacak. Programın yeni bölümlerinde jüri koltuğunda Hande Ataizi ve Erol Evgin'in oturacağı kesinleşmişti ama usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu'nun yer alıp almayacağı belli değildi.

Seyfi Dursunoğlu Twitter hesabından programın yeni bölümlerinde yer almayacağını açıkladı. Sebebi ise göz rahatsızlığı.

Programın 3. jüri üyesinin kim olacağı merakla bekleniyor. Benzemez Kimse Sana, yakında Star TV'de!

Kötü olmuş bu durum. Programı sırf onun için izlediğim zamanlar oluyordu...

Çok kötü olmuş ben de programı sırf Seyfi Dursunoğlu için izliyordum..

Kötü olmuş yerini doldurmak için bence Mehmet Ali Erbil ya sunucu olur yada jüri bu programda. :)

Kötü olmuş yerini doldurmak için bence Mehmet Ali Erbil ya sunucu olur yada jüri bu programda. :)
Yeni sezonda farklı bir projeyle döneceğim demişti MALİ, hazır yapım şirketi de aynı dediğin mantıklı. Umarım MALİ olur juride. Seyfi'nin yerini az da olsa doldurabilir..

Mehmet Ali Erbil oturur o koltuğa diye düşünüyorum. Seyfi oturmazsa yerine oturabilecek en doğru isim olur ama Seyfi olmalıydı kesinlikle. Geçmiş olsun...