2014 Sex Tape / Kaset İşi | Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
1956620.jpg

Kaset İşi - Sex Tape (2014)

Türü: Komedi
Yönetmen: Jake Kasdan
Senaryo: Kate Angelo (screenplay), Jason Segel (screenplay), Nicholas Stoller (screenplay), Kate Angelo (story)

Oyuncular:
Cameron Diaz
Jason Segel
Rob Corddry
Ellie Kemper
Rob Lowe

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Filmde, bir geceliğine de olsa çocuklarından uzaklaşıp yalnız kalmayı başaran mutlu bir çiftin, ilişkilerine heyecan getirmek için bir seks kasedi çekmeye karar vermeleri, güzel giden gecenin ardından sabah uyandıklarında kasedi bıraktıkları yerde bulamamalarıyla başlayan arayış konu ediliyor.

Filmin Fragmanı

Film, aslında adıyla birlikte kendisini açıklıyor. Özellikle geçtiğimiz aylarda yaşanan iCloud skandalı nedeniyle bu film de daha farklı bir anlam taşımış. :)

Filmi izlemem için asıl sebepler Jason Segel ve Cameron Diaz'dı. İzlediğime değdi, beklediğimi buldum filmden. :)

Cameron Diaz ilerlemeye başlayan yaşına rağmen hala çok güzel kadın, izlemesi zevk.

Jason Segel komedi filmlerinde başrolü kaldırabileceğini göstermiş.

Yani komedi filminde ciddi ciddi mantıksızlık aramak olmaz, öyle çok komik değil ama vaat ettiğini veren eğlenceli bir film. :)

5.5/10

Son düzenleme:
eglenceli,komik filmdi.tabi 18+ sahneler baya cok ama olsun yinede iyiydi.ben step up-a giderken sinemada bu filmin fragmanini verdiler ve ilgimi cekmisti.bazi sahneler komikti ama genellikle turun en iyilerinden degildi.6.3/10

Son düzenleme:
Filmi izlemeden önce az çok nasıl bişey olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadar ileri gidiceklerini düşünmemiştim :D Geçen Cuma izlediğim film Cuma günü izlenilcek bi film değildi demiştim bu daha beterdi :D

Cameron Diaz ve Jason Segel müthiş bir uyum yakalamışlar, o sahneleri çekmek kolay iş değil :D

İyi bir filmdi, güldüğüm bayaa sahne vardı ve hepside Jason reyizin sahneleriydi :D Özellikle mezuniyetteyken, bilgisayarın üstüne atladığı sahne müthişti :D

7/10