'Sevmek Zamanı'nın Genel Hikayesi Belli Oldu! Dizide Kim Kimdir? | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,833
Reaksiyon puanı
57,027
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
7gpkzgn.

ATV'nin tanıtım fragmanları büyük merak uyandıran yeni dizisi 'Sevmek Zamanı'nın genel hikayesi ve karakter detayları belli oldu.

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği, senaryosunu Nalan Mert Savaş'ın kaleme aldığı, başrolünü İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel ve Serenay Aktaş'ın paylaştığı dizinin genel hikayesi şöyle:
Firuze, çağdaş bir Külkedisi'dir. Hem okuyan hem çalışan, akıllı ve azimli bir genç kadındır. Zor bir çocukluğun ardından kardeşleri ve onları evlat edinmiş Muhsin Baba ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ta ki Kağan'la tanışana kadar. Bir kumaş mendile işli adının baş harfi gibi gelen naif bir aşk hikayesi, onunla birlikte bütün sevdiklerini içine alan bir kasırgaya dönüşür. Onu seven ve kollayan ailesinin erkekleriyle çevrili ve korunaklı dünyasından, Kağan'ın karanlık evrenine doğru sürüklenmeye başlar.
0

Deniz Işın - Firuze Yavuz
Feryat'ın kardeşi, Ömer'in ablası, Mehmet'in arkadaşı; Muhsin'in evlatlığıdır Firuze. Çalışkan, başarılı ve olanca masumiyetiyle iyi niyetlidir. Tek eksiği ve bu hayatta en çok merak ettiği şey ise aşık olmaktır. Martıların kanat çırpışında bulur aşkını, bir vapur yolculuğunda...
0

İlhan Şen - Kağan Kerimoğlu
Bu aşk hikayesinin mutsuzluğuna baş kaldıran kahramanıdır Kağan. Biten aşkının zehri, başlayan aşkıyla panzehrini bulur adeta. Susuz kalmış birinin kana kana su içmesi nasılsa Firuze'nin gözlerindeki gökyüzünün peşine düşmesi aynı şeydir. Birlikteyken tutkuyla, ayrıyken acıyla… Firuze ile gelen aşk, onu daha güçlü bir adam yapar.
0

Toprak Can Adıgüzel - Feryat Yavuz
Bazıları kahraman doğar, nerede ve nasıl dünyaya geldiklerinden bağımsız... Bazılarının sevmek için nedene ihtiyacı yoktur. Bazıları elini taşın altına koymaktan alamaz kendini. İyilik mazlum için üzülmek değil, mazlum için kendinden vazgeçmektir bir an için... Feryat, bir devlet okulunda edebiyat öğretmenidir.
0

Serenay Aktaş - Leyla Kerimoğlu
Genç ve güçlü bir iş insanı ancak derinde onu çok mutsuz eden bir kaybetme korkusuyla yaşıyor. Kendi âşkını yüceltirken, onu sevmeyen bir adamın esaretinin gardiyanı olduğunun farkında değil. Leyla'nınki, sahip olmayı bilen ama vazgeçmeyi bilmeyenlerin hikayesidir.
0

Nimet İyigün - Zeynep Kerimoğlu
Zorlu bir iş insanı ancak iyi bir anne olduğunu söylemek mümkün değil. Korkusuz ve gözü karadır, sayısı hiç de az olmayan düşmanları çekinir ondan. Kuşaklardır varlıklı ve güçlü olan Kerimoğlu ailesini günümüzde ayakta tutan isimdir.
0

Çağdaş Onur Öztürk - Taner Çeliker
Bu âşk hikayesinin imkânsızlığının ateşini körükleyendir. Sahip oldukça sahip olamadıklarını fark eder. Cehennemin kapısında çığırtkanlık yapan göz alıcı ve eğlenceli bir iblistir adeta. Tutkusuna kapılıp o kapıdan geçmek, işten bile değildir.
Sevmek Zamanı çok yakında ATV'de başlıyor!
 
  • Harika
Reactions: Angelica

evyapimibira

Favori Üye
Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
332
Reaksiyon puanı
132
Puanı
65
İlhan Şen'in bir sonraki projesi daha farklı olacak, inanıyorum :) burada da antreman yapıp daha orijinal bir içerikte yer alacak. Kendisi de çok istiyor, öyle söylemişti.