Elinizde Olsa Hangi Dizi ve ya Dizileri Bitirmek isterdiniz?Yorumlarinizi bekliyorum.
Çok uzattiklari için Kurtlar Vadisi Pusu.. Hersey tadinda kalmali ve kalite düsmemeli. Ama dizinin hala belirli bir hayran kitlesi var, tebrik ederim bu acidan diziyi. Ama ben yapimci olsaydim bitirirdim.
Adini Feriha Koydum ve Fatmagül'ün Suçu Ne'yi bitirmenize gerek yok, çünkü iki dizide bu sezon daha fazla uzatilmadan final yapacaktir, bilginize.
çok beklersiniz bitmeyecek şu anda da en kaliteli dizi açık ara
Arka Sokaklar, Arka Sıradakiler, Akasya Durağı, Sihirli Annem, Lale Devri, Fatmagül'ün Suçu Ne ?, Kurtlar Vadisi Pusu, Yer Gök Aşk bu dizileri bitirmek isterdim
kalite düşmesin falan diyosun ya emin ol vadinin kalitesini hiçbir dizi ulaşamadı ayrıca belirli bi hayran kitlesi yok çok büyük bi hayran kitlesi var.yoksa 5 kanal değiştirip bu kadar aralar verip 9 sene sonunda zirvede kalabilmek imkansız olurdu
Tabi sen dizini sevdigin için öyle yapiyorsun ama birak da bir kerecik olsun cevap verme KVP dedigimizde. Burasi açik bir konu herkes istedigini saygi çerçevesi içinde söyleyebilir.
bence başlamaları hataydı
Vadi hariç bende bu dizilerin bitmesini isterdim
Vadi ne kadar çok uzasa da izlenebilirlik kapasitesi hala var
ben o çalışanlara bişey demiyorum ki onlar ekmek parası derdindiler ama şu dizilerin yerine başka diziler başlasa o insanlarda orda çalışsa daha iyi olurdu.kimse alınmasın ama iki dizide çok gereksiz diziler.Allah tan bu sezon bitiyolar.
Sen diziler hakkinda fazla bir bilgiye sahip degilsin sanirim. O dizileri sevmedigin için "baslamalari hataydi" diyorsun ama o iki dizide yüzden fazla çalisan kadro var ve o kisiler ekmek parasi derdindeler.
Vadi çok iyi bir dizi dediğin gibi uzasa da izleniyor zaten ama artık bence yeni yapımlara yerini bırakması lazım belki daha da uzatmaları bu efsaneye leke sürebilir
ben o çalışanlara bişey demiyorum ki onlar ekmek parası derdindiler ama şu dizilerin yerine başka diziler başlasa o insanlarda orda çalışsa daha iyi olurdu.kimse alınmasın ama iki dizide çok gereksiz diziler.Allah tan bu sezon bitiyolar.
Saygisizlasma! Birimiz KVP hakkinda bunlari dese, demedigini birakmazsin sen diyince de susuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?