Bunlar gerçekten koreli mi? Çinli olmasınlarişte orjinal yiğit ve deniz
Hangi rengin kaçıncı tonunu okuyorsun
Bunlar gerçekten koreli mi? Çinli olmasınlarişte orjinal yiğit ve deniz
ibş deniz bunun arkasıdnan tekrar rezil olmazda biraz yiğiti ezen olark kalmaya devam ederYürü beee DenizzzzMuhteşem performanstıYiiğit g*t ol öyle
Ben uyarlamalarına bişey demiyorum zaten.Yiğit beni çok sinir ediyor, kendi hatasını Deniz'e yüklemesi sinirlerimi bozdu. Neyse ki Deniz'in de sonunda içindekileri teker teker söylemesine sevindim. "Şaklaban" dediği kız olmasa o işi de alamayacaktın, ama inadına kin kusuyor.
Ayrıca uyarlama konusunda size katılmıyorum. Evet, aynısı olabilir; ama yerelleştirme iyi yapıldıktan sonra aynı olması önemli değil. Mesela Galip Derviş de bire bir uyarlamaydı, ama yerelleştirmenin başarısı sayesinde bugünlerde iyi bir yapım olarak anılıyor. Yani bu aynılık meselesine çok takmayın, hatta bence dizi için iyi bile.@Forumdash @Çiğdem- @Billy Kane
Evdekiler "aferin kız" dedik hep ağızdanibş deniz bunun arkasıdnan tekrar rezil olmazda biraz yiğiti ezen olark kalmaya devam eder
Galip muhteşemdirYiğit beni çok sinir ediyor, kendi hatasını Deniz'e yüklemesi sinirlerimi bozdu. Neyse ki Deniz'in de sonunda içindekileri teker teker söylemesine sevindim. "Şaklaban" dediği kız olmasa o işi de alamayacaktın, ama inadına kin kusuyor.
Ayrıca uyarlama konusunda size katılmıyorum. Evet, aynısı olabilir; ama yerelleştirme iyi yapıldıktan sonra aynı olması önemli değil. Mesela Galip Derviş de bire bir uyarlamaydı, ama yerelleştirmenin başarısı sayesinde bugünlerde iyi bir yapım olarak anılıyor. Yani bu aynılık meselesine çok takmayın, hatta bence dizi için iyi bile.@Forumdash @Çiğdem- @Billy Kane
Ben hasta sandım önceYiğit fazla sakinleştirici aldığı için uyuya kaldı, ihale ise Deniz ve Yiğit'in başına patladı.@Forumdash @Çiğdem- @Billy Kane
güzel bir bölüm geliyor yiğit denizden şüphelenecek artık özellikle trafik lambasındaki sahnelerini merakla bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?