yüzünün çilleri hariç ben farklılık göremedim vlla pek
yüzünün çilleri hariç ben farklılık göremedim vlla pek
Hemen olacağını sanmıyorum, birkaç bölüm sonra gerçekleşir bence. ATV sağolsun, bayağı stok yapmışlardır.
pazar kolaj olacak ne demek yeni bölüm yinemi yok 😱Şuan Seviyor Sevmiyor ilk bölümü var@Aserat @Çiğdem- @Seviyor sevmiyor
Sanırım pazr gününe kadar her bölümü geceleyin verip pazar kolaj olacak sanırım
Yok fragman kolaj yazıyor tvde ama youtube 5.bölüm fragmanı yüklenmişpazar kolaj olacak ne demek yeni bölüm yinemi yok 😱
ayy vlla bu pazarda olmasın bırakırım diziyi 1 ay olucak soğudum yeminle vermezseler kaybederlerYok fragman kolaj yazıyor tvde ama youtube 5.bölüm fragmanı yüklenmiş
Sen bırakmadan önce reytingi düşük gelmez inşayy vlla bu pazarda olmasın bırakırım diziyi 1 ay olucak soğudum yeminle vermezseler kaybederler
bu dizinin bileti çoktan kesilmiş cnm gün değişikliği hepsi göz boyama 5.bölüm düşük reyting gelsin 6.bölüm final bölümü olur en olmadık 7.bölümde biterSen bırakmadan önce reytingi düşük gelmez inşSonra dilinden kurtulamayız
Evet dizinin fişinin kesildiği darbe videosunda belliydi...bu diziden hiçbir oyuncu yoktu. Emrahın yemi dizisnin fragmanı bile çıkmamaiş ama adam videoda vardıbu dizinin bileti çoktan kesilmiş cnm gün değişikliği hepsi göz boyama 5.bölüm düşük reyting gelsin 6.bölüm final bölümü olur en olmadık 7.bölümde biterama seyirciyede büyük saygısızlık yaptılar 😵
aa en azındn yeni bölüm vrmış ama yine fikrim pek değişmedi 2 reyting alırsak geçmiş olsunEvet dizinin fişinin kesildiği darbe videosunda belliydi...bu diziden hiçbir oyuncu yoktu. Emrahın yemi dizisnin fragmanı bile çıkmamaiş ama adam videoda vardı
sus beeaa en azındn yeni bölüm vrmış ama yine fikrim pek değişmedi 2 reyting alırsak geçmiş olsun
İlk bölüm değil, kolaj bölüm. Pazar da yeni bölüm var.Şuan Seviyor Sevmiyor ilk bölümü var@Aserat @Çiğdem- @Seviyor sevmiyor
Sanırım pazr gününe kadar her bölümü geceleyin verip pazar kolaj olacak sanırım
bu dizinin bileti çoktan kesilmiş cnm gün değişikliği hepsi göz boyama 5.bölüm düşük reyting gelsin 6.bölüm final bölümü olur en olmadık 7.bölümde biterama seyirciyede büyük saygısızlık yaptılar 😵
'İkiniz de felaket tellalı gibisiniz resmen' diyeceğim, ama haksız da değilsiniz. Mesela ATV geçen yaz Aşk Zamanı'nın da gününü değiştirip Ağustos sonunda bitirmişti. Hem pazar günü aynı yapım şirketinden Baba Candır da var. Yine de iyi düşünelim, iyi olsun; sonuçta dizimize kavuşuyoruz yeniden.Evet dizinin fişinin kesildiği darbe videosunda belliydi...bu diziden hiçbir oyuncu yoktu. Emrahın yemi dizisnin fragmanı bile çıkmamaiş ama adam videoda vardı
Zaten ben ilk bölüm yazarken sahneye giriş yapılıyordu sonra reklamı soktu atvİlk bölüm değil, kolaj bölüm. Pazar da yeni bölüm var.
'İkiniz de felaket tellalı gibisiniz resmen' diyeceğim, ama haksız da değilsiniz. Mesela ATV geçen yaz Aşk Zamanı'nın da gününü değiştirip Ağustos sonunda bitirmişti. Hem pazar günü aynı yapım şirketinden Baba Candır da var. İyi düşünelim, iyi olsun; sonuçta dizimize kavuşuyoruz yeniden.
Dediğim gibi başka gün olsa içim biraz daha rahat olurdu, ama pazar olması kafa karıştırıyor. Gerçi senin şirket de zamanında Karadayı ve Beş Kardeş'i aynı gün yayınlamıştı, belki BC ve SS de bir süreliğine o şekilde devam ederler.Zaten ben ilk bölüm yazarken sahneye giriş yapılıyordu sonra reklamı soktu atvçoktan reklam veresi varmiş kanalın
BcDediğim gibi başka gün olsa içim biraz daha rahat olurdu, ama pazar olması kafa karıştırıyor. Gerçi senin şirket de zamanında Karadayı ve Beş Kardeş'i aynı gün yayınlamıştı, belki BC ve SS de bir süreliğine öyle giderler.
O eklemeni şimdi gördümYukarıda Baba Candır dedim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?