Haalaa seviyeni gösteriyor . Bu seviyede tartışmam dahaSen benim seviyemin baya altındasın diyorum
Seviyesiz diyorum daha ne diyebilirim ?
Haalaa seviyeni gösteriyor . Bu seviyede tartışmam dahaSen benim seviyemin baya altındasın diyorum
Seviyesiz diyorum daha ne diyebilirim ?
Yüzsüzlük olur zaten bir zahmet tartışma 😉Haalaa seviyeni gösteriyor . Bu seviyede tartışmam daha
Şu seviyeli tartışmaya bakar mısınız.!! Böyle konular açarsanız sevineyiz bu olur işte. Alın size özgür düşünce.!!!Mini etek giyen kadına tecavüz etmek isteyen biri varsa üzgünüm ama Türkiye'de yaşamasın. Gitsin daha farklı bir diyarda yaşasın. Erkekler nasıl t-shirt, atlet, şort giyip dolaşabiliyorsa, kadınlar da dolaşabilir.
OK.Şu seviyeli tartışmaya bakar mısınız.!! Böyle konular açarsanız sevineyiz bu olur işte. Alın size özgür düşünce.!!!
Nur Suresi 30. Ayet
(Resulüm!) Mümin erkeklere, gözlerini (harama) dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu, kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır.
Irzlarını korumak yalnızca kadınlar için olan bir şey değildir bir erkek de gözünü haramdan sakınmalıdır. Bir kadının mini etek giymesi kendi günahıdır. O mini etek giyiyor diye erkeğin bakıyor olması erkeğin günahını meşrulaştırmaz.
Ayrıca 31. ayette şöyle bir ifade de geçer: "...Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar..." Bu da bazı alimlerce "zinet"ten kasıt olarak kadın vücudu değil kadınların süs eşyalarıdır. Yani belki de kıskançlık olmasın diye süs eşyalarını saklamaları ve kapayınca da yine belli olmasın diye "ayaklarını yere vurup" ses çıkarmamaları istenir.
Mini etek giyen kadına tecavüz etmek isteyen biri varsa üzgünüm ama Türkiye'de yaşamasın. Gitsin daha farklı bir diyarda yaşasın. Erkekler nasıl t-shirt, atlet, şort giyip dolaşabiliyorsa, kadınlar da dolaşabilir.
hala kendi işine gelen tarafından bakıyosun ne desem boş
yok yazıyı ben yazdımSanırım başka yerden almışsın bu yazıyı son kışınındaki süs ziynet kısmı yorumu komik olmuş . Allah neden ziynet eşyasını saklamak için kadınlara yere ayaklarını vurmasın . Burdan kasıt kadının ziynet yerleri anlaşılmıştır yani)) o kadar acikk ki ayet böyle yorumlar komik olmuş.
Cevap belli demişsin. Ben dini hayatıma göre ayarlarım.Aslinda böyle konulara yorum yapmak istemiyorum ama sana sadece tek soru soracagim ve senden lafi uzatmadan cevap vermeni istiyorumBöyle konulardada pek durmak istemiyorum simdi soruya gelelim ...
Sen hayatini dine göre mi yasiyorsun yoksa dini hayatina göre mi ayarliyorsun veya uyduruyorsun ? Ki yazdigin yorumlar cevabi gösteriyor ama yinede bilmek istiyorum umarim cevap verme nezaketinde bulunursun
(ayarliyorsun veya uyduruyorsun kelimesi bu soruda ayni anlami tasiyor...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?