sevili manyak günlük 13.bölüm furkan'ın eniştesi askere gidiyor anneannesi kalp krizi geçiriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
14.BÖLÜM (SEZON FİNALİ)'DE NELER OLACAK ?
OKULA YENİ GELEN MUSTAFA FURKAN'A CENGİZ VE METİN'E HAYAT HİKAYESİNİ ANLATIR ADAMIN O KADAR KÖTÜ HAYAT HİKAYESİ VARDIR Kİ FURKAN NEREDEYSE AĞLAYACAK O DERECE AMA AYNI GÜN CENGİZ VE METİN SIKILDIĞINDAN DOLAYI FURKAN'A GELİR FURKAN İSE EVİNE ALIR VE İNTERNETTEN ÖYLESİNE FİLM AÇARLAR AMA ADAM ŞİZOFRENDİR MUSTAFA İLE İLGİLİ CEVAP BU FİLMDE SAKLIDIR FURKAN'IN ENİŞTESİ İSE OPERASYON İÇİN KANDİL DAĞINA ÇIKAR AMA İŞLER UMULDUĞU GİBİ GİTMEZ ARDAHAN'A OTOBÜSLE GİTMEKTE OLAN FURKAN'IN ANNESİNİ BABASINI İSE KÖTÜ BİR SÜRPRİZ BEKLEMEKTEDİR
not: 14.bölüm sezon finali olucak
+ not: bundan sonra bölümleri kısaltacağım o yüzden okumuyorsanız okuyabilirsiniz
13.BÖLÜM
HAYATTA 2 TÜR İNSAN VARDIR 1.CİSİ KÖTÜ OLAN 2.CİSİ İYİ OLAN 1.CİSİNİ ŞÖYLE TANIMLAYABİLİRİZ:
BAŞKASININ GÜNLÜKLERİ OKUYAN !
2.CİSİ İSE BAŞKASININ GÜNLÜĞÜNE BİLE DOKUNMAYAN
29 EKİM 2012 PAZARTESİ
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
yarın eniştem askere gidiyor daha önce belirttim heerhalde günlükdodoli ? hazırlıklara başladı bile ve bizim okula yeni bir çocuk geliyor fakirmiş yazık adı mustafa imiş yarın geliyor okulda berkhanın yüzüne bile bakmadım pislik ! adi ! ahmak ! onun hakkında duyduklarımdan sonra yanından bile geçmem bide duygu sömürüsü yapıyo bana böyle bir mesaj bıraktı kağıtta:
NİYE KONUŞMUYORSUN DUYDUĞUN HER ŞEY YALAN BEN SANA NE YAPTIM BİR ŞEY YAPTIYSAMDA ÖZÜRDİLERİM
BAK HELE BAK BAK HELE BAK ! ŞİİR YAZIYOR:
KÜSME DOSTUM BANA KÜSME
DUYDUĞUN HER ŞEY YALAN :F :F :F
SENİN İÇİN BACAĞIMI KESERİM KENDİMİ YAKARIM :F :F :F :F :F :F :F
KENDİMİ ROCKÇILARA COVERLATIRIM :F :F :F :F
madem öyle diyon pazartesi akşamı yayınlanan absürt komedi dizisinin son bölümündeki bir beddua'yı sana armağan ediyorum rockçılar coverlasın seni berkhan diziden çalmış son dizeyide !
30 EKİM 2012 SALI
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,

bu gün eniştem askere gidiyor ama anneannem kalp krizi geçirmiş hastalık kapmış ! ve hastahanede şu an ! Ardahan'da anneannem Ardahan'da yaşıyor bu gün ise o çocuk okula geldi bizle arkadaş oldu cengiz ve metin'le gerçekten evi berbat ötesi ! yarın Ardahan'a gidiyor annem bakıyorumda son günlerde hep büyük harflerle yazıyorum yarısını bitirdim yemin ederim böyle daha iyi

30 EKİM 2012 SALI 21:20

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
AZ ÖNCE ENİŞTEMİ UĞURLADIK ! evet sayiden uğurladık annem babam ise yarın Adahan'a gidiyor bende kuzenimde kalacağım evin anahtarını bana bıraktılar ben korurmusumda istediğim zaman girebilirmişim evime süper olur ama nedense ben bu çocukta gariplik hissediyorum mustafa'da altıncı hislerim vardır işte bunun bir kaç kanıtı:
yaklaşık 1 buçuk ay önce müteahhit bize elip evi satmamız karşılığında 50 lüks daire vereceğini söyledi ama adam bizi evsiz bırakıyordu neredeyse ve aklımdan geçti böyle bir şey !
1.sınıfta yağmurlu havada öğretmen daha gelmeden ''birazdan öyle bir gök gürleyecek ki herkes çığlık çığlığa sağa sola dağılacak'' dedim ve 5 saniye sonra oldu !
bi çoğu kez oldu böyle şeyler kötü bir şeyde hissediyorum hadi hayırlısı
31 EKİM 2012 ÇARŞAMBA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
şu an kuzenimdeyim valla havalarda soğumaya başladı artık kış geliyor kuzeye bakıncada ev üşüyorum biraz bizim ev güneye bakıyor atletle geziyorum evin içinde bu gün annemi Ardahan'a uğurladım eniştem ise doğuya gidiyor şırnak'a kolaylık versin Allah enişteme la orada savaş olmuyormu askerler ? öyle biliyorum şu terör meselsesini bi çözemediler arkad
ayyyyyy la siyasetmi yazıyorum ben deminden beri !? bari günlüğümü kirletmeyim pardon
13.BÖLÜMÜN SONU
14.BÖLÜM (SEZON FİNALİ)'DE NELER OLACAK ?
OKULA YENİ GELEN MUSTAFA FURKAN'A CENGİZ VE METİN'E HAYAT HİKAYESİNİ ANLATIR ADAMIN O KADAR KÖTÜ HAYAT HİKAYESİ VARDIR Kİ FURKAN NEREDEYSE AĞLAYACAK O DERECE AMA AYNI GÜN CENGİZ VE METİN SIKILDIĞINDAN DOLAYI FURKAN'A GELİR FURKAN İSE EVİNE ALIR VE İNTERNETTEN ÖYLESİNE FİLM AÇARLAR AMA ADAM ŞİZOFRENDİR MUSTAFA İLE İLGİLİ CEVAP BU FİLMDE SAKLIDIR FURKAN'IN ENİŞTESİ İSE OPERASYON İÇİN KANDİL DAĞINA ÇIKAR AMA İŞLER UMULDUĞU GİBİ GİTMEZ ARDAHAN'A OTOBÜSLE GİTMEKTE OLAN FURKAN'IN ANNESİNİ BABASINI İSE KÖTÜ BİR SÜRPRİZ BEKLEMEKTEDİR

hmm biraz göz attım güzel bişeye benziyor... yalnız forumdan şimdi ayrılmak durumundayım.. ama yarın 1. bölümden başlıyıp sonuna kadr okumayı düşnyorum..