Sevilen Dizilerin Yıldızları Aynı Etkinlikte Buluştu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
maddnext-pt2.jpg

Ay Yapım ve Med-MF Yapım dizilerinin yurt dışı alıcılarıyla buluşmasına imkan sağlayan Madd Entertainment'ın MADDNext adlı özel etkinliğinde yıldızlar bir araya geldi.

'Menajerimi Ara'dan (The Agency) Barış Falay, Ahsen Eroğlu ve Ali Bilgin; 'Sen Çal Kapımı'dan (Love Is In the Air) Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Asena Bülbüloğlu; 'Çocukluk'tan (Abandoned) Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Suzan Sümeli; 'Sadakatsiz'den (A Woman Scorned) ise Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Fatih Aksoy, MADD Entertainment CEO'su Ateş İnce'nin sorularını yanıtladı.

İşte o anlar:

Madd Entertainment'ın Instagram sayfasındaki linkten kaydolup izledim programı. Beren’in İngilizce konuşması aşırı tatlıydı. :bhr: Daha uzun bir etkinlik olur zannediyordum ama kısa tuttular. :A

Madd Entertainment'ın Instagram sayfasındaki linkten kaydolup izledim programı. Beren’in İngilizce konuşması aşırı tatlıydı. :bhr: Daha uzun bir etkinlik olur zannediyordum ama kısa tuttular. :A
Ben nasılsa yüklenir diye izlemedim ne kadar sürdü. :A

Koca koca insanlar Türkçe konuşurken kızın İngilizce döktürmesi.. İlker Kaleli'den sonra daha duymayız sanıyordum helal valla. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ben nasılsa yüklenir diye izlemedim ne kadar sürdü. :A

Koca koca insanlar Türkçe konuşurken kızın İngilizce döktürmesi.. İlker Kaleli'den sonra daha duymayız sanıyordum helal valla. :A
İşte hepsi bu kadardı bir de Cansu’nun konuşması vardı onu niye eklemedin. :A

İzlerken hayret ettim o yaşta böyle konuşmasına. :A Ahsen, Hande ve Cansu’dan da İngilizce konuşma beklerdim ben. :A Kerem Bürsin zaten malum ama Asena ve Fatih Aksoy şaşırttı. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İşte hepsi bu kadardı bir de Cansu’nun konuşması vardı onu niye eklemedin. :A

İzlerken hayret ettim o yaşta böyle konuşmasına. :A Ahsen, Hande ve Cansu’dan da İngilizce konuşma beklerdim ben. :A Kerem Bürsin zaten malum ama Asena ve Fatih Aksoy şaşırttı. :A
Bilmiyorum videoları aldığım hesapta bunlar yüklenmişti Sadakatsiz kısmında Cansu da vardır sanıyordum. 😱 Yapımcıların İngilizce konuşması çok normal ya onlar da konuşmazsa kim konuşacak. :A

Tabii anlı şanlı British aksanlı İlker olamaz hiçbiri. :Z

Bilmiyorum videoları aldığım hesapta bunlar yüklenmişti Sadakatsiz kısmında Cansu da vardır sanıyordum. 😱 Yapımcıların İngilizce konuşması çok normal ya onlar da konuşmazsa kim konuşacak. :A

Tabii anlı şanlı British aksanlı İlker olamaz hiçbiri. :Z
Cansu da varmış senin videonun sonunda tamam. :A Bazı sayfalar ayrı ayrı paylaşmıştı ondan bu da öyle sandım. :A

Hayır İngilizce bilmeleri tamam da sonuçta hepsi biliyor böyle bir şeyde kullanmazlar diye düşündüm oyuncular da Türkçe konuşunca. :A

Çok güzel konuşuyor otur dinle yani. :bhr: :A

Ekledim Cansu'nunkini de. :A @Özgür
Konundaki videonun sonunda varmış zaten ben izlemedim konudaki videoları sadece Caner’i paylaşmışlar sandım. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Cansu da varmış senin videonun sonunda tamam. :A Bazı sayfalar ayrı ayrı paylaşmıştı ondan bu da öyle sandım. :A

Hayır İngilizce bilmeleri tamam da sonuçta hepsi biliyor böyle bir şeyde kullanmazlar diye düşündüm oyuncular da Türkçe konuşunca. :A

Çok güzel konuşuyor otur dinle yani. :bhr: :A

Konundaki videonun sonunda varmış zaten ben izlemedim konudaki videoları sadece Caner’i paylaşmışlar sandım. :A
Sunucu adamın MA hakkında konuşurken Dicle-Barış konusu işlendikçe reytingler artıyor dediği kısımdaki düşüncelerini de özellikle merak ettim. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür