Sevilen Diziler, Tekrarlarıyla Kanal D'de!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,523
Puanı
1,061

Kanal D, yayınlandıkları dönemde çok sevilen ve ilgiyle takip edilen üç dizinin tekrarlarını ekrana getirecek.

Başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in paylaştığı, geçtiğimiz aylarda final yaparak ekranlara veda eden "Galip Derviş" her gece 01.00'de,

Başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu gibi isimlerin paylaştığı, geçtiğimiz yaz yayın hayatına başlayan "Ulan İstanbul" her gece 03.30'da,

Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Zuhal Topal, Rasim Öztekin, Mine Teber, Bora Akkaş ve Tanju Tuncel gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı "Geniş Aile" ise her gece 05.00'te Kanal D'de olacak.

Galip Derviş, Ulan İstanbul ve Geniş Aile, tekrarlarıyla Çarşamba'dan itibaren her gece Kanal D'de!

Son düzenleme:
Sahura özel yapılmış bir girişim sanırım.
Hepsi de o saat diliminde ilgi görecek işler bence.

Saatleri çok yanlış galip derviş biraz daha erken olsa çok iyi olur.

İftar programları büyük kanallardan ATV, Show TV ve TRT 1'de olacak.
Iste bende onu diyorum bu Kanal D'de neden yok gavur mu bunlar ki dini gunleri onemsemiyorlar misal kandillerde dizi sinema yayinlar gece 3-4 kandil ozel programi Foxun sahibinin kim oldugu belli Fox bile 5 dakikacik yayinliyor en azindan

--Tapatalk--

Geçen sene Sahur sonrası Geniş Aile'nin tekrarlarını izlemiştim. Bu sene bir kez daha Galip Derviş'i izleyebilirim.

Sahurda Galip Derviş ile Ulan İstanbul iyi gider. 2013'teki Ramazan'da da sahur vakti Galip Derviş veriliyordu, o dönem dizinin baya bir izleyicisi vardı.

Sahurda Galip Derviş ile Ulan İstanbul iyi gider. 2013'teki Ramazan'da da sahur vakti Galip Derviş veriliyordu, o dönem dizinin baya bir izleyicisi vardı.
Galip Derviş her gece yokmuş ama, cuma ilk bölüm tekrarı olacak.

Ama ilk sezon her gece verilmişti, geçen sezon ve muhtemelen bu sene boşluk doldurmak için konulur.

Galip Derviş her gece yokmuş ama, cuma ilk bölüm tekrarı olacak.

Ama ilk sezon her gece verilmişti, geçen sezon ve muhtemelen bu sene boşluk doldurmak için konulur.

Süresi de boşluk doldurmak için ideal zaten. 2013'te de iki bölüm üst üste veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Süresi de boşluk doldurmak için ideal zaten. 2013'te de iki bölüm üst üste veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Geçen sezon bazen kesip biçip 30 dakika yapıyorlardı, umarım bu sezon öyle olmaz.

2013'te bir bölüm veriliyordu galiba. Hatta bölümler bittikten sonra 18 bölümün tekrarı bir kez daha yayınlanmaya başlamıştı.

2013'te öğlenleri iki bölüm veriyorlardı, geceleri de iki bölüm diye hatırlıyorum. Gündüz verdikleri zaman 18. bölümden sonra başa dönmüşlerdi ama gece tekrarlarında ne oldu bilmiyorum.

Kesip biçme olayı oluyordu evet örneğin Kıbrıs'ta geçen bölümde Hülya'nın bira yarışı ve sarhoş olduğu sahneleri kesmişlerdi, büyük ihtimalle Ramazan olduğundan ötürü öyle bir şey yaptılar.

Kesme olayı daha çok ikinci sezonda olmuştu. Hani öyle içkili sahneler de değil, sahur programı başlayana kadar boşluk doldurmak için koymuşlardı ve yarım saat kadar sürmüştü. İlk sezonda durumun ne olduğunu bilmiyorum, ama ikinci sezonun bazı bölümlerini kestiler.

Yarım saat sürdüyse neredeyse yarısını kesmişler o zaman dizinin. İkinci sezon tekrarlarına ben pek denk gelmedim o yüzden bilmiyorum çok. Ama 1. sezon tekrarlarında hatırladığım tek kesme olayı bu anlattığımdı, onun haricinde varsa da ben hatırlamıyorum. Uygun olmayan sahneler haricinde kesilmesi çok saçma olmuş.

Umarım bu sene aynı şey olmaz. Bunun yanı sıra Kanal D'nin en iyi komedi dizilerini geceye saklayıp en kalitesiz yapımları (Aşk-ı Memnu hariç) gündüz kuşağına koyması da ayrı bir komedi.