Sevgilinizin mini etek giymesi bünyenize nasıl nüfuz eder?

Sevgilinizin mini etek giymesi bünyenize nasıl nüfuz eder?

• Kullanılan toplam oy
    32

şirin

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11
Puanı
139
Sevgilinizin mini etek giymesi bünyenize nasıl nüfuz eder?😛

Ortamına göre tepkim de değişir, gideceğimiz yer uygun bir mekansa sorun olmaz

O KADAR SORUN YAPMAM ZATEN GERÇEKTEN SEVİYOSA BENİ ONA GÜVENİRİM ULAN BEE NE KONUŞTUM

ortamına göre değişir ama benim yokken giymesine karşı çıkarım şünkü antalyada sapık çokkkkkkkkkkkkkkkk

Bu Bir Güven Meselesidir Ben İzin Veriyorum Ama
Abartmadan Benim Yanımda İstediğini Giyebilir Zaten Kendisi Neyi Nerde Giyeceğini Bilir 😉 😉

ben ona mini eteğin yakışacağını söyledikten sonra giymeye başladı. eşim şu anda işe bile mini etekle gidebiliyor ve ona güvendiğimden istediği yerde ve istediği kısalıkta giyebilir.

ben ona mini eteğin yakışacağını söyledikten sonra giymeye başladı. eşim şu anda işe bile mini etekle gidebiliyor ve ona güvendiğimden istediği yerde ve istediği kısalıkta giyebilir.

Keşke herkes sizin düşüncede olabilse.Türkiye'nin içinde bulunduğu durumlarda bazı şeyler söz konusu bile olamıyor.Onun için şimdilik bişey diyemiyorum.

Ne giydiği kişinin karakteri hakkında bilgi vermez,sapık adam peçeli kadına da aynı şeyi yapabilir...Yani kim ne giymiş benim için hiçbir önemi yoktur...İstediğini giyebilir...

Dikkatimi çekti seçenekler arsında hiç izin veriyorum diye bir seçenek niçin yok. Mesela ben eşimden mini giymesini istedim. Çünkü çok süper yakışıyor ve kadın erkek herkesin eşimin güzel bacaklarını görmesini isterim.