Seninde cevabını görelim Deniz Beyİçeriği okumazsan böyle olur
Seninde cevabını görelim Deniz Beyİçeriği okumazsan böyle olur
1 tane ev 2 büyük akvaryum ve bir kasa civciv verirse bu iş tamamSeninde cevabını görelim Deniz Bey
Ne kadarda gönlü zengin1 tane ev 2 büyük akvaryum ve bir kasa civciv verirse bu iş tamam
Senin evin varsa vazgeçmeye gerek Yok beraber beslerizNe kadarda gönlü zenginAz bir şey istemiş
Tamam, benim evlerden birini üstüne geçiririz yeterki peşimi bırakBabamı karıştırmaya gerek yok
hahaSenin evin varsa vazgeçmeye gerek Yok beraber besleriz
Hoşuna gidiyor dimi peşinden koşmam çok cilveli hatunsunhahayeni ögrenmiş gibi davranma
düş yakamdan be adam
Ahada itiraf ettin peşimden koştuğunuHoşuna gidiyor dimi peşinden koşmam çok cilveli hatunsun
İçerik önemli değil böyle fesat başlıkları gören ziyaretçiler bizim hakkımızda neler neler düşünüyordur!!!!!! Haddini bil!!!!!!İçeriği okumazsan böyle olur
Seni elde tutmaya çalışıyorum ne yapayımAhada itiraf ettin peşimden koştuğunu
işine gelmeyince benim senin peşinden koştuğumu ima ediyorsun
yani evet azıcık egom okşanmış olabilir evi alacak olmana rağmen benden de vazgeçememen
cilvemi ben? 😱
Sonuna ünlemleri koyunca çok ciddi olmuyorsunİçerik önemli değil böyle fesat başlıkları gören ziyaretçiler bizim hakkımızda neler neler düşünüyordur!!!!!! Haddini bil!!!!!!
Ha yedekte anladımSeni elde tutmaya çalışıyorum ne yapayım
Sonuna ünlemleri koyunca çok ciddi olmuyorsun
Zaten dizimi de inatla okumadın anca böyle sapık ruhlu konular açıp duruyorsun!!!Seni elde tutmaya çalışıyorum ne yapayım
Sonuna ünlemleri koyunca çok ciddi olmuyorsun
Senin dizilerin hiç ilgimi çekmiyor çok sıkıcıZaten dizimi de inatla okumadın anca böyle sapık ruhlu konular açıp duruyorsun!!!
Yakında popülerliğin bitince yine bana yapışırsınHa yedekte anladım
Haydi canım kapı orda, istenmiyorsun
Varlığında var olmadım ki yokluğunda yok olayımSenin dizilerin hiç ilgimi çekmiyor çok sıkıcı
Yakında popülerliğin bitince yine bana yapışırsın
Başlık çok tertipli olmuş sapıkcığım.Biraz daha tertipli soru olsun dedim
Yine övgü yağdırıyor'-Benim sevgim satılık değil be baba.
-İyi kiraya ver o zaman.'
Bu soruya aklıma bir Leyla ile Mecnun repliği gelmemesi imkansızdı.
Benim bu durum karşısında ne yapacağım ise kesinlikle kıza bağlı. Ondan vazgeçmeyeceğim kadar seversem ne gerekiyorsa yaparım ve parayı malı mülkü asla önemsemem. Zaten şuan hayatım da bu minvalde sürmekte.Aileler istemiyorsa ha benim ha onun fark etmez ikna kabiliyetimi dibine kadar kullanırım. Ki bu kabiliyetime güvendiğimi de belirtmek isterim.Son olarak bu işler kısmet.
AynenBaşlık çok tertipli olmuş sapıkcığım.
Popüler değilsin işte seni popüler yapmak İçin bu çabamVarlığında var olmadım ki yokluğunda yok olayımbu tarz bir laf vardı sanki.
Hem ben popülermiyim?
Ay canım geç bu ayakları. Sen askerdeyken benim için herşey daha olumlu gelişti
aa dur, polüler olmak içinmi bu ısrarlar 😱
istenmiyorsun dedik, laftan anla
Kendinle çelişmişsin, enerjimi harcamaya gerek yokPopüler değilsin işte seni popüler yapmak İçin bu çabam
Seni @Dosi'ye havale ediyorum bu konuda haddini sana bildirsin.Senin dizilerin hiç ilgimi çekmiyor çok sıkıcı
Hadi hadiKendinle çelişmişsin, enerjimi harcamaya gerek yok
O da kaçıyor sen yanlış yere park ettinSeni @Dosi'ye havale ediyorum bu konuda haddini sana bildirsin.
Ay boşver şunu, canı sıkılıyor ya saldıracak yer arıyor. Sözde dizi yayınlayan biriymis. Hiç denk gelmedimSeni @Dosi'ye havale ediyorum bu konuda haddini sana bildirsin.
Ben kaçmıyorum canım, sadece enerjimi harcamama değecek hareketlerde bulunmuyorsunHadi hadi
O da kaçıyor sen yanlış yere park ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?