Foruma 500 tane üye bulurum derse kabul edersin100.000$
Şaka tabii hiçbir şey engel olamaz. Zaten hiçbir babanın benden öyle bir şey isteyeceğini sanmam benden iyisini mi bulacak?
Bana ne üyeden forumu kapatıyordum az daha unuttun herhalde.Foruma 500 tane üye bulurum derse kabul edersin
Tek adam olduğunu düşündüğün zamanlarBana ne üyeden forumu kapatıyordum az daha unuttun herhalde.
Kızına karşılık Ne verseKızını vermesi yeterli bence @denizz19
Şu anı da kapsayan bir zaman diliminden bahsediyorsun.Tek adam olduğunu düşündüğün zamanlar
Kızına karşılık Ne verse
Kızına karşılık bir şey niye veriyor kızını versin işteTek adam olduğunu düşündüğün zamanlar
Kızına karşılık Ne verse
Bir sürü ah alırsınŞu anı da kapsayan bir zaman diliminden bahsediyorsun.Kızdırırsanız çekerim fişi.
Seni sevmiyorKızına karşılık bir şey niye veriyor kızını versin iştekızını para için vazgeçilecek birisi olarak görüyorsa o da onun sorunu
Dünkünden daha iyi en azından.@dreamy soru nasıl
Biraz daha tertipli soru olsun dedimDünkünden daha iyi en azından.
Soruya cevap vereyim. Eğer arada gerçek bir aşk varsa kıza bir seçim yapması gerektiğini izah ederim. Beni seçerse babasını beraber ayartırız.Ha beni seçmedi o zaman ben de aşkımı kalbime gömerim. Fazla üstelemem. Hiçbir şey de istemem.
İçeriği okumazsan böyle olurAaaaaa yeter amaaaaa!!!!! Yine akla fesat fesat şeyler getiren bir konu!!!!!!!!!!!!! Aile forumunun geldiği hale bak be yazık yazık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?