Sevgili Mnyak Günlük | 28.Bölüm |

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
28.Bölüm
10 Ocak 2013 Perşembe
Sevgili Manyak Günlük,

sabah olsun sete gidelim sabah olsun kahvaltımızı yapalım sabahlara dayanamam Furkan aga
SABAH OLMASIN ÇÜNKÜ SETE GİDEMEYECEM ! SABAH OLSUN BİR BARDAK ÇAY İÇEMEYECEM SABAH SETE GİDEMEMEYE DAYANAMAM ACILI FURKAN AGAAAAAA !

Senaryo gitti bizde boşuna geldik ama asıl bomba ilerleyen saatlerde ve dizi yarın yayınlanıyor ama çekilemediği için televizyonu açtım bir fragman vardı kanal MÖÖÖ diye şöyle diyiyordu ''dizim şahane sizin dizinisi güzelleştirerek daha güzel hale getiriyor bu gün başarılı bir proje olan Furkan Doğa'nın yapımcılığını üstlendiği Gerçeğin Peşinde Koşmak'ı güzelleştiriyoruz sonraki hafta Onur K.'nin Sevgili Manyak Günlük adlı dizisini güzelleştireceğiz ondan sonraki hafta FF üyeleri bir arada ! sakın kaçırmayın üzülürsünüz'' bende öfff deyip kapattım ''ne biçim programlar yapıyorlar'' deyip isyan ettim sonra bir güvercin balkonumuza bir kaç A4 kağıdı üzerinde yazılmış bir şey vardı bende başına baktım
----------------------------------------------------------

ARAP'IN İNTİKAMI 7.Bölüm

Arap necati boş boş geziniyordu Arap neco'yu kapkaççılık yaparken gördü koştu yetişti onu indirdi kendisi kendisi kullandı :D :D
----------------------------------------------------------

sonra yine isyan ettim dahasını okusaydım yemin ediyom kendimi balkondan aşağı atacaktım ve senaryo geldi annemi babamı çağırdım ve onlarda çok sevindiler hemen yan odaya yani yönetmenin odasına gidip kapıyı çaldım moralsiz uykusuz bir şekilde kapıyı açtı ''buyrun'' dedi ve yere düşüp uyudu annem ''ne olmuş bu adama ?'' dedi neyse 5 dakika sonra uyandı ve senaryoyu gösterince gerisini anlatmayım çünkü gerisi 18 yaş ve üstü için korku ve olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içeriyor en iyisi uygun yerden devam edelim ve seti kurduk
kurmadık kurmadık çünkü gece çekilecek bende diğer oyunculara gösterdim 2 yudum çayı içemeyen oyuncular hayvan gibi yediler benim bir kabahatim yok ama ufacık bir kabahatim var gibi ben heyecanlanınca içimdeki aç ayı tatlı uykusundan uyanıyor ya işte o uyandı ve peynirli, salamlı tam 3 tostu 1 buçuk dakikada bitirdim haberler yıkılıyor yıkılıyor ''bu gün İstanbul'da kuvvetli kar ve tipi hayatı olumsuz yönde etkiliyor'' ''İstanbul'da öyle kar yağıyor ki o uuuuu diye uğultuyu bütün gün duyuyorum'' ve yine isyan ettim burada varsa yoksa yağmur şanssız kar görmemiş masum köylüler sonra eniştem beni gezmeye çıkardı buraları iyi biliyormuş ama neredeyse karşıdan gelen yük taşıyan 35 TJK 4589 plakalı tırla çarpışıyorduk Allah korudu şimdilik söyleyeceklerim bu kadar 29.Bölümde dizi setinde görüşmek dileğiyle
28.Bölümün Sonu