sevgili manyak günlük furkan buluşma için büfeye gidiyor ama nazlı gelmiyor ! 7.bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
not: bu dizideki kişiler ürünler veya kurumlar vb. her şey hayal ürünüdür tamamen ff için eğlence amaçlı yapılmış dizidir,
tüm s.m.g takipçilerine teşekkürler :)
7.BÖLÜM
4 EKİM 2012 PERŞEMBE

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
sıradaki küfür seni ömür boyu seveceğim deyip terk edenlere gelsin evet kendime böyle bir söz söyledim terkedersem nazlıyı sıradaki küfür bana gelecek artık hangisi olursa
küfürbaz haydo: sıradaki küfür !
küfür ........ : buyur abim furkan deniz adlı bir şahıs furkan adı soyadı deniz kod adı liseli şahıs nazlıyı sevgilisini seni ömür boyu seveceğim deyip terk etmiş
küfürbaz: yapma bea hay ben onun taa ........... emi ! ona git bana gelsin demiş çünkü
bu arada sansürledim günlük küfürü hiç sevmem oraya küfür yazmayacaktımda aklımdan bile geçirmedim iğrenç konuşmalar yaparım ama onu bile zor söylüyorum günlükte ama gerçekte döktürüyorum maşallah
KÜFÜRE HAYIR !
KÜFÜR EDEN BİZDEN OLAMAZ !
nazlıya araba çarpolı hasta hanedeki o kabus dolu anlardan tam 1 hafta geçti CUMARTESİ büfeye nazlı ile buluşmaya gidiyorum bizim eve gelen şu evini su basan kıyamet nihayet yarın gece gidiyor kız kopmadan duramıyor yaa müzik açıyorum odamda kopuyor kulaklık takıyorum kimse duyamaz öyle ama yine odamda kopuyor komik video açıyorum bu sefer gülmekten kopuyor kulaklarına radar taktırmışsa artık
5 EKİM 2012 CUMA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
BU GÜN OKULUN SON GÜNÜ YUPPİ ! SAATİDE SÖYLEYİM 2 2'DE TAM ORADA BULUŞACAĞIZ önemli yerleri büyük harfle yazmak istemiştim

neyse bu gün serserilik derecemiz tavan yaptı bir erkeği kızlar tuvaletine ittik öğretmenle dalga geçtik (çaktırmadan) cengiz ile beraber otobüse halay çekerek bindik en arka kapıdan çıktık zor kurtulduk ama şöför koşarak çıkmazmı ? ve bizi kovalamazmı ? haydeeeee ama kaçtık işte metin yakalandı bizden bile çok serserilik yaptı büyüyünce kendini gta'da zanneder bu müebbet yatar valla işte o serserilikleri
* YANGIN DÜĞMESİNE BASTI ÖĞRETMEN 2 AYAK ÜSTÜNDE DURMASINI İŞTEDİ YANİ 2 BACAĞINI KALDIRIP (YUUUHH)
*OKULDAN KAÇTI ÖĞRETMEN YAKALADI TAM 4 MÜDÜR YARDIMCISI SORGUYA ÇEKTİ ANNESİNİ BABASINI ARADI MÜDÜR !
* BALKONDAN AŞAĞIDAN GEÇEN ADAMA KAYNAR SU ATTI ADAM YANDIM ANAM ! DİYE BAĞIRARAK KOŞTU VE ARABA ÇARPTI ŞU AN YOĞUN BAKIMDA AMA ADAM 9 CANLI
* BOŞ DERSTE DIŞARI ÇIKTIK BİR SINIFIN KAPISINI KIRDI VE ANINDA ORTADAN KAYBOLDU
* YİNE BOŞ DERSTE İÇERİ GİRDİ KAPIYA VURARAK ''OHH YEAH COME ON SEXY BABY'' DİYE BAĞIRIP ORTADAN ANINDA KAYBOLDU VE BENDE ORADAYDIM SUÇ BENİM ÜSTÜNE ALINDI !
* KENDİSİNİN YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ VE HOCAYA HAREKET ÇEKTİ !
* OKULUN DUVARINI BOYADI !
* RESİM DERSİNDE HOCA TAM YANINDAN GEÇERKEN RESİM DERSİNİN BOL KILLI BİR KOLTUKALTINDAN FARKSIZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ ! SINIFTAN KENDİSİNİ DIŞARI ATTIRMAYI SONUNDA BAŞARABİLDİ !
işte bu metin var ya bu metin adam serseriliği hayat tarzı benimsemiz ve sonunda kıyamette gitti biraz daha kalsaydı kıyameti gerçekten koparacaktım ama evde kadın hasta ya bir daha başka bir eve girmesin inşallah amin
6 EKİM 2012 CUMARTESİ
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,

BU GÜN EVDEN ÇIKMADAN ÖNCE ABARTARAK YAPTIĞIM ŞEYLER:

* TAM 10 KEZ DİŞLERİMİ 5 DAKİKA BOYUNCA TEMİZLEDİM ŞU AN DELİ GİBİ PARLIYOR BEMBEYAZ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

* SAÇIMI 7 DAKİKA BOYUNCA TARADIM

* AĞZINA KADAR DOLU PARFÜM ŞİSESİNİN YARISINI SIKTIM

* YAKIŞIKLI OLACAM DİYE ANNEMİN ELBİSESİNİ GİYDİM !

* SONUNDA DÜZGÜN BİR ŞEY BULABİLDİM AMA SIRILSIKLAMDI YİNEDE GİYDİM

* İYİCE APTALLAŞTIM HAVA SICAKTI ÇOK AÇIKTI AMA ŞEMSİYE ALDIM VE AÇARAK 2 SOKAK AŞAĞIYA ÖYLE İNDİM VE EVE GELİP YERİNE KOYDUM

bazen böyle saçmalayabiliyorum 2'de sen ne ayaksın olum ? büfeye gittim nazlı gelmedi anasını satayım 4'de kadar bekledim teyzesinin cenazesi varmış nerdeyse çekip gidecektim beni o kadar bekletti 50 lira aldım hepsi bitti ywmin ederim saat 8'de geldim bundan sonra artık sevgiliyiz çok mutluyum !

7.BÖLÜMÜN SONU
8.BÖLÜM ÖZETİ:
hapisten kaçan dünyadaki en yüksek ıq'ya sahip olan bir dahi tehlikeli bir silah hazırlar ve televizyon izleyen herkes yer değiştirir furkan mtin olur metin cengiz cengiz nazlı olur ortalık tamamen karışır

Son düzenleme:
eline sağlık kardeşim baya uğraşmıssın :D