s.m.g 8.bölümde bütün karakterler yer değişiyor dünyadaki en yüksek ıq seviyesine sahip hapishaneden kaçan berk adlı bir acımasız katil bir silah üretiyor ve televizyonlara karıştırıyor ve televizyon izleyen herkes yer değişiyor furkan metin metin cengiz cengiz nazlı nazlı furkanın annesi beden hocası furkanın babası oluyor ve bütün her şey karışıyor bu bölümde metinin günlüğünde geçecek metinde günlüğüne şizofren diyiyor işte özet ve fragman
8.bölüm özeti
hapisten kaçan dünyadaki en yüksek ıq'ya sahip olan bir dahi tehlikeli bir silah hazırlar ve televizyon izleyen herkes yer değiştirir furkan mtin olur metin cengiz cengiz nazlı olur ortalık tamamen karışır
fragman
8 ekim 2012 partesi
sevgili şizofren günlük,
bu gün okulda furkan ile küstüm artık konuşmuyorum nazlı ile buluşmayada gitmiş unutsaydı keşke pislik
hapisten kaçan dünyadaki en yüksek ıq'ya sahip olan bir dahi tehlikeli bir silah hazırlar ve televizyon izleyen herkes yer değiştirir furkan mtin olur metin cengiz cengiz nazlı olur ortalık tamamen karışır
fragman
8 ekim 2012 partesi
sevgili şizofren günlük,
bu gün okulda furkan ile küstüm artık konuşmuyorum nazlı ile buluşmayada gitmiş unutsaydı keşke pislik