sevgili manyak günlük 9.bölüm nazlının doğum günü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
not: bu dizideki kurumlar isimler hepsi hayal ürünüdür gerçekte böyle bir günlük yok tamamen ff için eğlence amaçlı yapılmış dizidir
yapımcı ve senarist: onur kıymet
yönetmen: hümeyra pervanlar
yardımcı yönetmen: mehmet aksoy
9.BÖLÜM
18 EKİM 2012 PERŞEMBE 19:50
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
manyak günlük haberler başladı ve az sonra bizim haber verilecek ve yarın nazlının doğum günü ona tek taş yüzük aldım ! çok ucuz 400 TL babam gençsin olum sen bence al şu 500'ü hem etiket alırsın kız seni daha çok sever dedi ve aldım yarın kırtasiyeye gidecem hacı etiket alıcam ve yazıcam üstüne bilmem kaç TL diye ondan sonra vereceğim hediyeyi o metinin yerine geçtim yaa hala şoktayım ve depresyondayım depresyon stayla
DEPRESYON STAYLAAAAAAAAAAA !
18 EKİM 2012 PERŞEMBE 20:20
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
az önce haberi izledim saniye başı telefon geldi ve ben ölüyüm şu an tebrik havuzunda boğuldum 1000'e yakın telefon geldi şu an nefret ediyorum tebrik ederim kelimesinden birisi bana tebrikler dese Allah yarattı demem tekme tokat dalarım
19 EKİM 2012 CUMA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
bu gün birtek ben geliyorum ve nazlının 3 yakını bu gün hava attım nazlının doğum gününe gideceğim diye herkese atmaz olaydım ! neyse kırtasiyeden aldım etiket üstüne tükenmez kalemle 1900 TL yazdım okula gittim tüm basın oradaydı herkes çılgınca bana koştu konfeti yağdırdı ve asker uğurlamasında ''en büyük asker bizim asker !'' diye bağırıp askeri yukarı fırlatıp tutarlar ya işte öyle gittim sınıfa alkışladı herkes beni tenefüse çıktım herkes benim peşimden koşuyor yaa bu gün okul bizle nazlıya yarım gündü nazlının doğum günü bütün okul bizim aşkımızı biliyor neyse nalının evine gittik bolca eğlendik 4 kişiydik bi ben bide 3 akrabası (nazlının) kız doğum günü menüsü hazırlamış bi şey yermisin ? diye sordu ne var menüde dedim ? new york dürüm, şikago köftesi, çöplük şiş ve aklımda tutamadığım bir kaç tane daha şey vardı zaten bi şeyde almadık pastayı kestik nazlı 16 yaşına giriyormuş şimdi benim doğum günüm 3 mart ben balık burcu oluyorum nazlıda terazi burcu burç uyumuna baktım şimdi ben gezip tozmayı sevmem arkadaş balık burcuyum ben yalnız kalmayı gelecekle ilgili hayaller kurmayı severim a sosyal yapım var ama sevgilim terazi gezip tozmak istiyor hep maşallah kızın niye sen yalnızsın ? diyiyor yoo ben popüler biriyim balıkların çok yalnız kaldığını düşünürmüş teraziler iyi olucakmış e iyi aramız çok zor bozulurmuş peehh işte bu iyi haber işte böyle bir örnek verdim neyse pastayı 4'e böldük ben çatalla bastırdım pastaya zil çaldı metin gelmiş neyse benim pastamı 2'ye böldüler metin yemeye başladı bende yemeye başladım tam çatalı değdirdim zil çaldı ???????????????? hep ben yemeye başlayınca zil çalıyor açtık hüseyin gelmiş aldık içeri yine zil çaldı 3 kez tekrarladı suratlar asık yine çalmazmı zil ? haydeeeeeee açtık beden hocası gelmiş bu ne münasebetsizlik kardeşim !? evde yok numarası yaptık işte böyle bir şey oldu o 1900 TL'yi görünce gözlerinde dolar işareti oluştu dolar oldu göz bebeği yemin ederim inan bana dolar oldu sonra düzeldi sonra ne yapacağını biliyorsun her halde ?

9.BÖLÜM SONU
10. BÖLÜM ÖZETİ: evde hafta sonunda evde bunalan furkan gezmek ister ve annesine söyler iyice eğlenirler ama alış veri merkezinde kötü bir sürpriz beklemektedir onları cumartesi ise arkadaşlarıyla sokakta serserilik yapmaya çıkar

DUYURU: DİZİ 15.BÖLÜMDE SEZON FİNALİ YAPACAK

Son düzenleme:
Ya hep okuyayım diyorum ama uzun şeyleri okumayı pek sevmediğimden erteliyorum, kusura bakma Onur. :(