sevgili manyak günlük 8.bölüm tüm karakterler yer değiştiriyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
not: bu dizideki kurumlar isimler hepsi hayal ürünüdür gerçekte böyle bir günlük yok tamamen ff için eğlence amaçlı yapılmış dizidir
+ bonus not: dün 8. bölümü paylaşamadım dizide hatalar yanlışlıklar olmuş onları düzelttim dün yeni bölüm yayınlansaydı bugün 9.bölüm yayınlanacaktı o yüzden 9.bölüm yarın yayınlanacak ve bu bölümde bir diziye gönderme yapılacak

8.BÖLÜM
7 EYLÜL 2012 PAZAR
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
günlük 2 gündür evdeyim ama nazlıyı çok özledim öyle böyle değil o kadar çok özledim ki o kadar olur yani dersimide yapamadım şu an tv açık annem babam her gün televizyonda bişi izliyor v

7 EYLÜL 2012 PAZAR
SEVGİLİ ŞİZOFREN GÜNLÜK,
bu gün bir yerde kitap gördüm o kadar güzel ki almak istiyorum tamam görüşürüz
8. EYLÜL 2012 PAZARTESİ
SEVGİLİ ŞİZOF
9 EYLÜL
FURKA
(lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayınız an itibariyle televizyon izleyen herkes yer değiştirmiş durumdadır ve o yüzden furkan metin olduğu için metinin günlüğünde geçecek bu bölüm dizide bozuldu dünyada dizide teknik arıza olduğu için metinin günlüğünde geçiyor frekanslar karıştı en kısa sürede tamir edeceğiz)
8 eylül 2012 son durum:
tarabya üstü:
otobüs durağında yokuşlu bir yerde otobüs geliyor ama sürücü bir bebek ! ve herkes biniyor hacı 70 yaşındaki bir adam 15 yaşındaki yengeyi almış öpüşüyorlar otobüste otobüs bozuldu ve 6 - 7 bebek toplanmış ittiriyorlar ya bu ne kadar saçma bişi her yerde absürt ötesi şeyler oluyor iki erkek sevgili olmuş angeline jolıe ile recep tayyip erdoğan evlenmiş !
tbmm: obama açıklama yapıyor ! amerikanın başkanıda kaddafi kaddafi ölmemişmiydi ?
8 pazartesi 2012
sevgili şizofren günlük,
bu gün okulda furkan ile küstüm artık konuşmuyorum nazlı ile de buluşmaya gitmiş unutsaydı keke pislik tamam eyvallah görüşürüz hacı
9 salı 2012
bu gün okulda
pardon
sevgili şizofren günlük,
bu gün okulda furkan ile barıştım artık konuşuyorum nazlı ile de buluşmaya gitmiş çok sevindim tebrikler furkan tamam eyvallah görüşürüz hacı
10 çarşamba 2012
bu gün furkan bize geldi yanında film getirmiş patlak sokaklar gerzomat o daha yeni vizyona girmemişmiydi ? hee doğru yaa gerçek dünya ile karışıtırdım orada tarih 22 mart doğru tamam eyvallah hacı görüşürüz
11 perşembe 2012
dübnkü filme çok güldüm ve bir adamla arkadaş olduk ıq seviyesi dünyanın en yüksek ıq'su çok yüksek dedi 257 ıq'm var dedi tamam eyallah hacı görüşürüz
12 cuma 2012
bu gün okulun son günü oleyy bee !
13 cumartesi 2012
bu gün hafta sonunun ilk günü tamam eyvallah hacı görüşürüz
14 pazar 2012
bu gün hafta sonunun son günü tamam eyvallah hacı görüşürüz
15 pazartesi 2015
bu gün okulun ilk günü tamam eyvallah görüşürüz hacı
16 salı 2012
dün buraya 2015 yazmışım yeni farkettim pardon
17 EKİM 2012 ÇARŞAMBA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,

manyak günlük ben ne yapmışım tarihlerden 17 ekim çarşamba günlüğümde yazdığımı hatırlamadığım yazılar var ben neyim acaba şu an ? bir hastamıyım cevap ver günlük ! şizofrenik hastamıyım ben !?

18 EKİM 2012 PERŞEMBE

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
Allah o adamın belasını versin 257 ıq'luk adam katilin tekiymiş ! olay şöyle oldu:

okuldan çıkarken nazlıyı takip ettim kağıda bir şeyler yazıyordu sokak ortasındamı yazılır bu ? okulda yazsaydın ne yazdığını gördüm

NAZLI <3 FURKAN
sonra tek katlı gecekondu evine geldi adamın evi orasıymış 2.evi imiş yoksa gerçek evi lüks apartmanda yaşıyor adam hümeyra saklandı ve onu dinledi adamın önünde bir alet ve buton vardı bende merak edip evin içinde başka bir yere saklanıp dinledim
''hahahahahahahahah ! 1 hafta bitti herkes yer değiştirdi yeni tanışdığım furkan ve metin adlı kendilerinin arkadaşım sandıkları arkadaşı olmayan berkin (adamın adı berk) onlara bir sürprizi var onlar yer değişmeyecek bu butona bastıktan sonra 6 saat içinde televizyon izleyen herkes 1 hafta değil sonsuza dek başkası olacak ve butona basıyorum !''
bende ''hayıııııııırrrrrrrrrr !'' diye bağırarak koştum tam basacakken zıpladım bi kafa attım basamadı sonra yerde adamı sağ kroşe sol kroşe manyağı yaptım nazlı çıktı ''ip getir'' dedim içeriden getirdi ellerini bağladım ondan sonra sandalyeye polis'i aradım ve geldiler televizyona çıktık ! meşhur olduk günlük ! yarın okulda ne yapacaklar merak ediyorum
8.BÖLÜM SONU
9.BÖLÜM ÖZETİ: furkan televizyona çıkmış ve okuldaki herkes bunu görmüştür nazlıda çıkmıştır onuda görmüştür furkan okula gelir ve onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir nazlınında doğum günü gelmiştir ve büyük bir kutlama yaparlar

çok uzun okumadım ama eline sağlık baya uğraş vermissin