sevgili manyak günlük 6.bölüm (ilk sahne müzikli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
6.BÖLÜM
not: bu dizi tamamen hayal ürünüdür isimlerde olaylarda gerçek değil favoriforumum için yapılmış eğlenceli komik bir dizi
+ bonus not: hiç bir film, kitap, dergi, dizi vb. şeylerden alıntı yapmıyoruz yada çakmasını yapmıyoruz
onur diyor ki: bu dizi eskiden daha çok okunurdu şimdi hiç okunmuyor neredeyse
fukan diyor ki: ohhh canıma değsin

okuyan arkadaşım yada başka birine tüm dünya böyle gülen inşallaaahh
28 EYLÜL 2012 CUMA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
durumumu anlıyorsun değilmi ? nazlı orada yatıyor ben ağlayarak onu izliyorum bu şarkı şu an benim durumumda olan herkese gitsin (not: ama gerçekten gerçek dünyada bu durumda olan herkese gelsin)
nazlının kalbi durdu şu an ! günlük beni bekle ! kalbi durdu hala düzelmedi doktorlar elinden geleni yapıyor düzeldi yazamıyorum günlük şu an ben onu düşünüyorum o orada yatıyor daha fazla yazamam
29 EYLÜL 2012 CUMARTESİ
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
12:00 - 14:50 ARASI:
MANYAK GÜNLÜK BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU BU BANA ALLAH ONU BANA BAĞIŞLADI NEYİ DİYE SORUYORSUN DEĞİLMİ ?
nazlı ölüm yatakta can çekişiyordu gözleri kapalı idi makineye bağlıydı sonra yine kalbi durdu ama kurtardılar ve saat 15:00 oldu ve nazlı gözlerini açtı ! kurtuldu ! bu bölüm biraz dramatik oldu ama açtı ya tüm dünyayı koparabilirim ve kıyamet adlı bir kızla tanıştım adı gerçekten kıyamet bir kız ve çok güzel ama ne kadar güzel olursa olsun angeline jolienin güzelliği nazlının yanında 0 eve geldik doktor önemli bir şeyi yok hastamızı kurtardık yarın taburcu olacak gidebilirsiniz dedi neyse günlükte pek başaramasamda gerçekte çok komiğimdir ve kıyameti koparttım müzik açtım koptu ikimizde koptuk ama kıyamet o kadar güzel kopuyor ki deprem oluyor kız kıpır kıpır hareketsiz duramıyor televizyon izliyorduk garip garip hareketler yapıyordu ne yapıyorsun ? diye sordum kopuyorum dedi kıyamet şu andada kopuyor müzik çalıyorum evlerine su başmışta o zaman bile kopuyormuş kıyamet oynayıp kop koopp
30 EYLÜL 2012 PAZAR
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK

BU GÜN NAZLI TABURCU OLDU ! evet taburcu oldu ve çok güzel karşılama töreni hazırladım ona mis gibi bir gül aldım kıyamet o zamanda rahat durmuyor yürürken bile dans ediyor ne dans meraklışıymısın be kıyamet nazlı çıkarkende koptu hemde çok fena yürürken alametlerimden biri daha gerçekleşti gerçekleştikçe kopuyorum dedi kıyamet allah buna akıl fikir versin sen buna akıl dağıtırken ben nerdeydim acaba ? bana gösterseydin yaa inanmış olurdum aklı olduğuna varsada yoktur aklı fındık kadardır neyse kıyamet görmesin şu an sakin sakin oturuyor yoksa fena kopar

1 EKİM 2012 PAZARTESi

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,

bir türlü olmayan şu buluşma nihayet cumartesi olucak bu sefer ne ayaksın büfede diğerindende iğrenç diğeri iyi mamoş büfe

6.BÖLÜMÜN SONU
7.BÖLÜM FRAGMANI: bu bölümde bir kaç gün atlıyoruz perşembe gününe ve pazara kadar olan macerası ekrana geliyor ve cumartesi gelip çatıyor furkan sen ne ayaksın ? büfeye gidiyor ama nazlı gelmiyor !

nazlı büfeye gelecekmi ? bu sorunun cevabı yarın yeni bölümde sevgili manyak günlük 7.bölüm yarın ff'de

Moderatörün son düzenlenenleri: