Sevgili Manyak Günlük 33.Bölüm

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
GEÇEN BÖLÜM NE OLDU ?
FURKAN 1 HAFTA ÖNCEKİ YAPILMASI GEREKEN ÖDEVİ HATIRLADI VE BU DURUMU CENGİZ, METİN VE HÜSEYİN'E ANLATTI VE OKULA TOPLADIKLARI BÖCEKLERİ SALDILAR VE OKULDA ÖZELLİKLE 9/B SINIFINDA FURKAN'IN SINIFINDA KIYAMET KOPTU
33.Bölüm
15 Ocak 2013 Salı
Nazlı bile
HÜSEYİN: Şimdi ayvayı yedik
CENGİZ: Bu yediğimiz elma değil ayva galiba
bende dedim ''Sopalara dayanacaz artık hak ettik''
ÖĞRETMEN: Biz sizi gruplara ayırdık. Bir grup Metin'e, bir grup Cengiz'e, bir grup Furkan'a, bir grup Hüseyin'e. Nazlı, sen Furkan'ın aklını alma grubunun başkanısın
Öğretmen vallahi billahi öyle dedi
NAZLI: Eyvallah
Sonra gruplar toplandı, öğretmen emir vermeye başladı. Hazır vur ! dedi ve pat, küt ! sonra kaldır ve vur ! diye bağırdı Pat ! ve 2 kez kaldır, vur !, kaldır, vur ! diye tekrar etti ve. Serbest dedi ağzımızı burnumuzu dümdüz ettiler ama Nazlı kafama bir geçirdi bayılmışım diğerlerinin gözü morarmış, ağzı yamulmuş sadece.
(Sonra
ÖĞRETMEN: Ne yaptınız siz !?
Dedi ve sınıfa götürdüler. Öğretmen ''Allah sizin ve benim cezamı versin !. Bu fikri ben buldum şimdi başım derde giricek sizin yüzünüzden !. Elinizin ayarı olsa bi !.'' Diye mırıldanıyordu. ama Furkan Çok geçmeden uyandı)

TARİH NE BİLEMİYORUM AMA 15 Ocak 2013 Salı yazıyor o herhalde
Sevgili Günlük,
Eski sayfalara baktım çok komik birisiymişim ben ya çok güldüm. ''Sevgili Manyak Günlük'' diye giriyormuşum söze. kendimi hiç bilmediğim bir yerde buldum ve ben adımı bile bilmiyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ''Merhaba siz kimsiniz ?'' dedim. Öğretmen ''anaaamm ! la bu hafızasını kaybetmiş'' Dedi ben bunları tanımıyordum bütün sınıf şaşkınlık içerisinde bana bakıyordu
33.Bölümün Sonu

Güzel olmuş Onur.
Ayarı tutturamadılar.

Bekliyoruz yeni bölümü.