32.Bölüm
14 Ocak 2013 Pazartesi
14 Ocak 2013 Pazartesi
Sevgili Manyak Günlük,
1 Hafta önce neredeyse perşembe günü öğretmen ödev vermiş ! ve ben onu dinleyememiş'im ve onuda 2 saatte yapamayacağım için mecbur gittim boş boş, 9'da kalktım Cengiz, Hüseyin ve Metin'e durumu anlattım. Hüseyin bir fikrim var dedi o fikir ormanlık, dağlık bir yere gidip eldivenlerle böcek toplamak yerden
1 Hafta önce neredeyse perşembe günü öğretmen ödev vermiş ! ve ben onu dinleyememiş'im ve onuda 2 saatte yapamayacağım için mecbur gittim boş boş, 9'da kalktım Cengiz, Hüseyin ve Metin'e durumu anlattım. Hüseyin bir fikrim var dedi o fikir ormanlık, dağlık bir yere gidip eldivenlerle böcek toplamak yerden
(IYYYYHHHH)
Ama tabi mecbur yapmak zorundayız. Iyy, mıyy yok ve bir kutu aldık içini böceklerle doldurduk ve okula geldik ama remzi abi var görevli, orada durduk.
HÜSEYİN: Hacı görevli var ?
CENGİZ: e ne yapıcaz ?
FURKAN:? Ne yapacağızı var mı ? bekleyecez anasını satayım
METİN: Tabi çok kolay canım onu yaparız adamlar nöbetçi tutmuş
Ve nöbetçi ile birlikte remzi abinin gittiğini gördük. ''Uygun zaman bu zamanmış. Gidiyorlar uzaklaşsınlar sonra dalarız içeri.'' Dedim uzaklaştılar kapı kilitliydi ama anahtarı kapının üstünde bırakmış salak nöbetçi, elimizi geçirip açtık girdik ve kapıyı kapatıp kilitledik ve kutudaki böcekleri saldık dışarı ve hemen kaybolduk ama sağımızda kamera varmış ki bunu fark etmedik. Ve sınıflara girmeye başladı bizim sınıf kudurmuştur ben bilmiyorum olanları Onur reyiz anlatsın size en iyisi.
(Kapı açıktı ve böcekler bloğa girdi sınıflara daldı onlardan bir grup Furkan'ın sınıfı 9/B'ye girdi. Öğretmen çığlık atarak hemen sıranın üstüne çıktı. Tüm sınıf korkmaya başladı. Berkhan ve arkadaşı sohbet ediyordu Berkhan ''al işte böcekten korkuyorlar'' arkadaşıda ''la erkek olacaksınız birde ayıptır'' dediler ve sıradan kalktılar ama böcekler onlara gelince arkadaşı hemen sıranın üstüne çıktı sıra devrilmeye başlayınca yana geçti düştü ve kalktı. Berkhan ise masanın üstüne hızlıca oturdu arkaya kaydı (en arkadaydı) ve sandalyenin üstüne düştü sandalye arkaya devrildi Berkhan ters takla atarak yüz üstü yere düştü diğer sıranın üstüne çıktı. Nazlı ise her tarafından ısırıldı ve koridora geldi hastaneye götürdüler. Öğretmen ise ''gidin uleeeyyyynnn !!!'' diye bağırıp biber gazı sıktı ve sınıftaki bazı kişilere de geldi çocuğun biri ''göremiyoomm'' diye bağırıp camdan aşağı düşüp öldü
yok ölmedi şaka şaka 1.kattalar idi takla atarak sırt üstü düştü bir şey olmadı biber gazı sayesinde böcekler uzaklaştı ve kamera kayıtlarına baktılar Furkan ve arkadaşları olacaklardan habersizdi.)
15 Ocak 2013 Salı
Sevgili Manyak Günlük,
Sınıfa girdim benim çetem ile (kimler olduğunu biliyorsunuz herhalde) neden bilmiyorum ama öğretmen ve tüm sınıf elinde sopa sallayarak bene bakıyordu ve herkes ayağa kalkıp önüme geldi Nazlı bile
32.Bölümün Sonu
Sınıfa girdim benim çetem ile (kimler olduğunu biliyorsunuz herhalde) neden bilmiyorum ama öğretmen ve tüm sınıf elinde sopa sallayarak bene bakıyordu ve herkes ayağa kalkıp önüme geldi Nazlı bile
32.Bölümün Sonu