Sevgili Manyak Günlük | 27.Bölüm |

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
27.Bölüm
9 OCAK 2013 ÇARŞAMBA
Sevgili Manyak Günlük,
yetiştik yetiştik şükürler olsun eniştem sağ olsun araba değil jet kullanıyo adam mübarek 10 dakika vardı sahne hazırlanıyordu yönetmen ''hoş geldiniz'' dedi sonra ''ne bu hal ? nefes nefese kalmışsınız biraz dinlenin yorgun çıkmayın çünkü sahne biraz yorucu olucak'' bende ''tamam dedim'' dizinin adı ''arabın intikamı'' ada bak başka isim bulamadınız mı? dinlendim sonra yönemen sahneyi anlatmaya başladı
yönetmen: Furkan koçum sen kendi adında karakteri canlandıracaksın sen arap necmi buradan denize bakacaksın kendi kendine bıdı bıdı bıdı konuşacaksın sonra arab neco gelip seni itecek itiyormuş gibi yapacaksın Furkan o sırada sen annen hasta kurtulması için para topluyorsun gitar çalıyorsun sonra arap neco itiyormuş gibi yapıcak ve tutacak arab necati bağırıp çağırıcak arap neco tutmasaydım düşüyordun diyecek o sırada furkan fırlayıp aynı şakayı yapacakken ikiniz düşeceksiniz
Furkan: bi şey anladıysam arap olayım
yönetmen daha detaylı anlattı sonra ben gitarı çalmaya başladım gitar çalabiliyorum ama heyecandan unuttum berbat bir şekilde çaldım herkes bana baktı sonra kendimi topladım neyse çalıyordum adamın biri gelip 1 kuruş koydu sonra ben ortama dayanamadım
Furkan: yaa hacı orada kendi kendine konuşuyorsun arkana bak az arab neco gelip seni itiyor 1 kuruş koydu adam bu ne işime yarayacak ? hem abicim biz batıdayız şunu güney doğuda çekemiyonuz mu ? burası İzmir ya İzmir İstanbul'dan kalktık geldik buraya ya ayıptır !
baştan başladık adam 1 kuruş koydu sonra arap neco arab Necatiy'i ittirmeye geldi ittiriyormuş gibi yaptı ve ''tutmasaydım düşüyordun'' dedi sonra bende fırlayıp şakayı yapmaya gittim ikisi birden düştü sonra benim ayağım kaydı bende düştüm
Furkan: Allahu ekber ! düştüm anam düştüm suda yüzüyorum denize düştüm yardım ediiinn !
sonra kurulandık aynı sahneye geldik ittirdim düştüler sonra yine düştüm ama istemeyerek rüzgar bir esti
Furkan: Allah cezanı versin rüzgaarrr ! düştüm senin yüzünden
dedim sonra zar zor çıktım senaryolar denize doğru uçmaya başladı yönetmen yerinden fırladı koştuk
Yönetmen: senaryo gidiyoooo !
arap necati: getti anam gettiiiiiiii senaryoo gettiiii !
senarist koşup
senarist: o kadar emek verdim rüzgardan uçup gitti
sonra gök gürledi hemde fena bir şekilde bir güvercin senaryoları alıp götürdü gördüm sanırım geri getiricek ve sonra gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış başladı fırtına koptu sonra araplar senarist ben herkes denize düştük rüzgarın etkisiyle 5 yıldızlı otelde kalıyoruz şu an üstelik masrafları yönetmenler karşılıyor biz keyfimize bakıyoruz annem oradan ''yazık oldu'' dedi bende üzüldüm yani babam ''üzülme sağlık olsun'' dedi artık bende yatayım yarını iple çekiyorum bakalım ne olucak ?
27.Bölümün Sonu

28.bölüm fragmanı:
sabah olsun sete gidelim sabah olsun kahvaltımızı yapalım sabahlara dayanamam Furkan aga
isyan ettim
sonra yine isyan ettim
ve yine isyan ettim
SABAH OLMASIN ÇÜNKÜ SETE GİDEMEYECEM !
neredeyse karşıdan gelen yük taşıyan 35 TJK 4589 plakalı tırla çarpışıyorduk
ACILI FURKAN AGAAAAAA !