Sevgili Manyak Günlük 22.Bölüm

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
22.Bölüm
2 OCAK 2013 ÇARŞAMBA
Sevgili Manyak Günlük,
bu gün ben o kadar sakardım ki ne yaptığımın farkında değildim hep terslik oldu ilk karlıydı hava yolda kayıp çukura düştüm zar zor çıkardılar sonra
HÜSEYİN SAKIZ VERDİ AMA ÖĞRETMEN SAKIZI KAŞIMA YAPIŞTIRDI :-(
sonra maç yapıyorlardı çok şükür öğretmen güzel yapıştıramamış çirkin yapıştırmış ki bi şey olmazdı 10 üzerinden 1 veriyorum işte maçta zaten sağ gözüme kartopu gelmişti sol gözümede top çarptı ve morardı çok güzel oldu çıkışta koşarak çıktık ayağım takıldı düştüm sonra onu hüseyin izledi sonra cengiz düştü yani altta kalanın canı çıksın diye bir oyun oldu bunu biz bulduk ve eğlenmek için oynarız bezen sonra şişko bir çocuk düştü sonra bir çocuk daha sonra işte böyle tüm okul dünyası yere yığıldı ve ben hastanelik oldum organlarım eziliyordu neredeyse en altta ben vardım hastahaneden çıktık bi şeyim yoktu nazlı ile buluştuk canım aşkım Nazlı'nın kalbini kıramadım o malum tepeye kar oynamaya çıktık ve her zaman ki gibi oradan iniş sanatımı bozmadım ve bir kazık daha benim münasip yerime girdi sabah spor yapmaya çıktım yine kaydım ve kafa üstü kaldım takıldım oraya hiç girmeyelim böyle kötü bir gün geçirdim
3 Ocak 2013 Perşembe
Sevgili Manyak Günlük,

benim sakarlık serim bugünde devam etti bu sefer hüseyin tepeye beni çıkarttı artık kartopu katili olucam ben bu eğlenceli Kar yağışı'nı benim için çileye çevirdiniz laaannn ! ve tabikide:

FURKAN HER ZAMANKİ MEŞHUR AŞAĞI İNME SANATINI BOZMUYOR

yarın okulun kuruluş yıldönümü çok çılgınca bir planım var öyle bir şey yapacağım ki tüm okul pişman olacak katıldığına
22.Bölümün Sonu
23.Bölüm Özeti: Furkan çılgınlığını yapmıştır müdür kürsüye çıktığında her yere duman yayılmıştır mikrofonu çıkartıp sahte bozulmuş mikrofon takmıştır tüm okul'u kaos beklemektedir TABİ FURKAN HARİÇ ! FURKANI ÇOK BÜYÜK BİR EĞLENCE BEKLEMEKTEDİR