sevgili manyak günlük 21.Bölüm yılbaşı

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
21.Bölüm
30 Aralık 2012 Pazar
Sevgili Manyak Günlük,
yemin ediyorum kardan adam oldum kar bütün gün durmak bilmiyor dün okulu ektim herkes ekmiş 1.ders herkes oradaymışta 2 ders herkes tipi olunca gizlice kaçıp kar topu oynamışlar ve öğretmenlerin hepsi gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar tabi büyük hatalarda bunun içinde neler olmadı ki?
* BİRİ GÖZÜME KAR TOPU FIRLATTI GÖZÜM MORARDI
* KARIN DAHA ÇOK OLDUĞU VE DAHA ÇOK KİŞİNİN GELDİĞİ BİR TEPEYE ÇIKTIM AMA KAYDIM ÜSTELİK DEHŞET BİR ŞEKİLDE 300 METREYİ MERDİVENLE ÇIKTIĞIM GİBİ KAYARAK İNDİM NEREDEYSE BİR ADAMIN KAFASINA DÜŞECEKTİM
* POPOMA KAZIK GİRDİ :(:(:(:(
ama istanbul her kış karlı olsada sıcak olduğu için hemen eriyor tipi oldu ama az tuttu kaldırımlarda tuttu bir tek yollar çamurluydu o kazık meselesinide anlatayım 300 metreyi merdivenle çıktım yine dehşet bir şekilde kayarak aşağı inmeye başladım sonra bir kazık varmış yerde kardan görünmüyormuş ayağa kalkayım dedim ama basınçtan kalkamadım hemen oturdum ve o sırada kazık popoma saplandı biraz oturamıyorum acıyor ve inşallah yarın kar yağar yılbaşı karsız olurmu hiç ?
31 Aralık 2012 Pazartesi

Sevgili Manyak Günlük,

g**** iyileşmeyeeeeeeeee Allaaaaaahhhh ! çok büyük saygısızlık oldu bu sana günlük

ÇOK ÖZÜRDİLERİM
popom iyileşmeye başladı o kazık o kadar hızlı girdi ki oturabilmem mucize biliyorsun bu gün yıl başı dün evi süsledik balonları koyduk ve resmi tatil
15:00:ve nazlıyı yolda gördüm şemşiye aldım hava 1 dereceydi biliyorsun kar oldu Allah isteğimi kabul etti
18:00: ve o iki kes kayıp çıktığım tepeye geldim iyice eğlendim sence nasıl aşağı inmiş olabilirim ?
21:00: 1 saattir tombala oynuyoruz annem 2 kadeh babam 1 şişe içkisarhoşol içti kısaltılışı: içki ben içki'ye bunu diyiyorum ''İÇKİSARHOŞOL'' anlayan anladı neden böyle dediğimi ilk 4 harfini dikkatlice heceleyerek okuyun :)
23:59: bu gece çok iyi geçti eğlendik ve birazdan 10'dan geriye sayacağız beklemede kal:

1 OCAK 2013 SALI

00:05: bu arada tombala heyecanı devam ediyor hala yılbaşı piyangosu aldık ama amorti tuttu iyi bu halimizede şükür ve 10'dan geriye doğru saydık şu beyoğlu'nda havai fişekler öyle fırlatılıyor ki taksim kesin kaynıyordur şu an (taksim beyoğlu'nda) bunuda belirteyim ve yeni yıla geçmiş olduk vatana millete hayırlı uğurlu olsun
21.Bölümün Sonu
22.Bölüm Özeti: furkan'ın bu günü sakarlık günüdür ceza günüdür başına gelmedik kalmaz bu sakarlıklar ilk önce karlı yolda kayıp, bir çukura düşmesiyle başlar sonra seri olarak devam eder