sevgili manyak günlük 20.bölüm kızı hüseyin mi ? cengiz mi tavlayacak ? VİDEOLU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
20.Bölüm
28 Aralık 2012 Cuma
Sevgili Manyak Günlük,
bu gün tokat manyağı oldum cengiz ve hüseyin'e küstüm artık bu ne terbiyesizliktir yaa ? her saniye kavga çıkıyor aralarında olayı bir dizi senaryosu gibi yazmak istiyorum:
cengiz ve hüseyin kavga etmektedirler tabi arka bahçede ve furkan gelir koşar ve ikisinin arasına dalar cengize ''olum ne yapıyorsun sen yaa ?'' cengiz ''ne yapıyorsun sen yaa ? senin sevgilin seni tavladı biz hala bosch bosch oturuyoz!'' der ve tokatlar hüseyine gelir furkan ''o benim lafım değilmi yaa !'' hüseyin ''yok benim lafım'' der ve tokatlar furkan ''benim lafımı niye çalıyorsun yav !?'' cengiz ''heeee öyle'' der ve tokatlar hüseyine döner furkan ''bir kız için kavga attli'' hüseyin ''yok atari'' der ve tokatlar furkan ''hüseyin dilim dönmedi yanlış söyledim cengiz bak yukarıda Allah var hatta şu an yanımızda sonra seni taş eder valla'' cengiz ''öylemiii ? iyi al o zaman'' der ve tokatlar hüseyin'de tokatlar cengiz'de sonunda furkan ikisinede dalar ama hüseyin ve cengiz kaçar furkan peşinden koşar
şimdi benden özür diliyorlar yok yaa siz barışın öyle affederim sizi
(Dışarıda:
sahne 1 / cengiz ve hüseyin taklitleri uyguluyor
hüseyin ve cengiz kantindedirler unutanlar için o taklitleri hatırlatalım:
hüseyin'in şöyleydi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIZIN YANINDA SERT OLMICAN HACI AMA ONA KARIŞAN VARSA PENCEREDEN AŞAĞI AT
NAZİK OL TAMAMMI KOÇUM ?
HÜSEYİN: TAMAM
KIZIN NE İSTEĞİ VARSA YAPACAKSIN
''OHH YEAHH COME ON SEXY BABY'' V.B. LAFLAR YASAK
GÜZEL KOK PARFÜMLER SÜR
HAVALI OL

ELİNDE ÇİCEKLE DEĞİL CEBİNDE YÜZÜKLE GELECEKSİN HE PARAN YOKSA SAHTE ALIRSIN ETİKET ALIRSIN ÜSTÜNE 2000 TL YAZARSIN ÖYLE VERİRSİN
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CENGİZ'İN BÖYLEYDİ:
YUMUŞAK OLMAYACAKSIN
KIŞIN -20 DERECELİK HAVADA DONSAN BİLE KIZIN YANINDAYSAN ÜŞÜMÜYORMUŞ GİBİ YAPACAKSIN HATTA ÇEKETİNİ KIZA VERECEKSİN GEREKİRSE -30'DA BİLE YARIM KOLLUYLA GEZECEKSİN
YAZIN 50 DERECELİK HAVADA KAVRULSAN BİLE KIZIN YANINDA BELLİ ETMEYECEKSİN ''50 DEĞİL 75 DERECE OLSA BİLE DAYANIRIM'' DİYECEKSİN
ELİNDE ÇİCEKLE DEĞİL CEBİNDE YÜZÜKLE GELECEKSİN HE PARAN YOKSA SAHTE ALIRSIN ETİKET ALIRSIN ÜSTÜNE 2000 TL YAZARSIN ÖYLE VERİRSİN
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ilk cengiz girer
hüseyin: ne yapıyorsun ?
cengiz: kız benim ya ilk ben aşık oldum o yüzden
hüseyin: hee
cengiz kantine girer
cengiz: merhaba canım oturabilirmiyim ? :D ben size aşık değilim ne yaptığımın farkında değildim
cengiz: (içinden) ne yapıyom ben yaa ! yumuşak olmayacağım sert olacağım
cengiz oturur
cengiz: (bağırarak sert bir şekilde masaya vurarak) kızım ! sen kantine gelmişsin ne yapıyorsun git burdan git ! :D
hüseyin konuşmayı duyar ve oynamaya başlar çünkü büyük bir ihtimalle kız onun olacaktır
kız: ne bağırıyorsun yaa meraklı değiliz bu kantine istediğim gibi takılırım burada ! sen bana karışamazsın !
cengiz: (içinden) ovvv çok sert kızdı kız çok güzel kızdı gerçekten bu kız çok güzel çokta güzel kızıyor kız nede olsa (sesli bir şekilde) yahu sen üşüyormusun ?
kız: hayır
cengiz: hıı hava soğukta o yüzden ne güzel eski günlerde kar bu günlerde yağardı bu arada ben dengesiz birisiyim benim bir sorunum var böyle yumuşak ve çok sert olabiliyorum
kız: hmmm geçmiş olsun
cengiz: sağ ol yılbaşında bile kar yağardı okullar tatil edilirdi hatırlıyormusun ?
kız: hatırlamazmıyım ?
ve dışarıda kar yağmaya başlar ama cengiz farketmez tüm kantindekiler fırlayarak dışarı çıkar herkes dışarıda dans etmektedir halay çekmektedir horon tepen bile vardır
cengiz: ben sana tek taş yüzük aldım
yüzük sahtedir ve etiket almayı unutmuştur etiketi üstündedir cengiz yüzüğü çıkartır
cengiz: 2000 tele harcadım bunun için
kız: cengiz
cengiz: ne baksana ?
kız: 10 liramı bu !
cengiz: yoo :D
kız: 10 tl yazıyor ! :D
cengiz: neyy
cengiz etikete bakar
cengiz: aboooowwww
kız: Allah cezanı versin almıyorum bu yüzüğü dışarıda kar yağıyor burada kal
ve dışarı çıkar cengiz'de ve cengiz gözlerine inanamaz
1 ders sonra: kar yağışı devam etmektedir hafif tutmuştur ve kız arka bahçededir cengiz üzerindekileri çıkartır bir tek pantolonu ve atleti kalır
cengiz: dondum yemin ediyorum dondum
cengiz kızın yanına gelir
kız: cengiz ?
cengiz: efendim gulum
kız: bu ne ?
cengiz: ben üşümüyorum yaa -40'da bile böyle gezerim ben nede olsa mevsimlerden yaz :D
kız: delimisin sen olum ? kafayımı yedin ?
cengiz: yoo kafayı yemedim kafayı yeseydim kafasız kalırdım be gulüm :D
kız: hee anladım sen hastasın hatta sen ruh hastasısın :D sen manyaksın manyak
der ve gider
cengiz: ya ne oldu şimdi ?
cengiz kantine gelir kız yine oradadır ve hüseyin gelir cengizde onları izler
hüseyin: merhaba benim itiraf etmem gereken bir şey var
kız: ney o ?
hüseyin: gelirmisin bi ?
kar yağışı durmuştur ama tüm okul halkı 4 katlı a bloğun önünde toplanmıştır hüseyin binanın çatısındadır kızda arkasında ve itfaiye gelir trampolin koyar aşağıya
hüseyin: ben intahar etmek istiyorum maddi nedenlerden dolayı
cengiz görür hüseyini gözlerine inanamaz çünkü durumu anlamıştır
cengiz: lavuk kızı tavlamak için plan hazırlamış
hüseyin: beni affet Allahım dayanamıyorum bu acıya ve intahar edeceğim
kız: hüseyin yapma bak sen çok yakışıklısın bende seninle beraber olacağım
hüseyin: çok geç artık
ve cengizde gelir
hüseyin: Allaahh ! geldi lavuk
cengiz: atlama valla öldürürüm seni !
der ve koşar
hüseyin: Allahu ekber
der ve atlar ama cengizde onu tutmaya çalışır ama ayağı takılır cengiz'de düşmeye başlar
hüseyin: ne yapıyon lan sen ! mal ! git trambolin dışına bir yere atla ! :D
cengiz: Alllaaahhhhh !
diye bağırır ve ikiside yere düşer hüseyin hemen cebinden bir kağıt çıkarır üstünde şu yazmaktadır:
-----------------------
SENİ SEVİYORUMMM !
I LOVE YOU
-----------------------
)
ve bu gün hüseyin ile cengiz barıştı aralarındaki kavga bitti bende onları affettim hüseyin öyle çılgın bir plan yaptı ki (anlatmaya gerek yok her şey yukarıda yazılı :) ) işte böyle bir şey oldu gözlerime inanamadım hüseyin sonunda nazlıyı bıraktı diğer kızı tavladı cengiz malesef ona bu şarkıyı armağan ediyorum:

Moderatörün son düzenlenenleri: