sevgili manyak günlük 15.bölüm 2.sezo ilk bölüm cengiz kaçırılıyor hüseyin çok hain plan yapıy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
15.BÖLÜM
20 ARALIK 2012 CUMA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
günlük ben seni kaybettim ve şimdi buldum o yüzden tarih 20 aralık manyak günlük bu gün okulda hüseyin nazlının evine gelmesini istedi yani evine girmeyeceğiz evinin önünde beklemem gerekiyormuş hadi yaa ?
( günlükten dışarısında : hüseyin nazlının yanına gelir ve hüseyin nazlıya aşık olmuştur nazlı bankta oturmaktadır hüseyinde yanına oturur
hüseyin: merhaba kız bu senin sevgilin furkan var ya seni aldatıyormuş
nazlı: nasıl ?
hüseyin: bu furkan seni aldatıyor
nazlı: neee ne diyon sen !
hüseyin: bana kızma furkan valla aldatıyor bu gün saat 5'te evinin önünde olucak ve ve sana çıkma teklifi etti yüzsüz işte orada kanıtını sana göstericem
nazlı: (avazı çıktığı kadar bağırarak) ne diyyooooooonnn seeennn ! furrkaaaannnnn beeeniiii aalldatıııyoormuuu ? doğruyu söyleee söyle laaannn ! (banka çıkar) yalan söylüyorum deeeeeeee furkan öyle yapmaz yapamaaazzzz ! (hüseyinin üzerine gelmeye başlar)
hüseyin yana gitmektedir çünkü nazlı ilerlemektedir
nazlı: doğruyuu sööööyyyleeeeeeee !
diye bağırır hüseyin yana düşer sonra ayağa kalkar nazlı ortamı görür
nazlı: çok özürdilerim)
ve bu gün 3.teneffüste dışarı çıktığımda nazlı bankta oturuyordu tüm okul halkı toplanmıştı ben sınıftaydım bir şey olmuş ne olmuşsa artık sınıftayken bir kişi bağırıyordu ne dediğini anlamadım nazlının sesine benziyordu ve nazlı bağırmış belli ki hüseyinde bankın başında suratı kıp kırmızı şekilde duruyordu cengiz kapının önündeydi ki siyah bir minibüs geldi cengiz'i alıp götürdü peşinden koştuk ama yetişemedik ve okul çıkışında nazlının evinin önüne geldim
(günlükten dışarıda: hüseyin ve bir kız çimenlerin arkasına saklanmış bakmaktadır hüseyine
5 saat sonra:
hüseyin kızın yanına gelir
kız: plan ne ?
hüseyin: şimdi furkan'ın gelmesini bekleyeceğiz saat 5'te zaten kızlar biraz yavaş oldukları için geç çıkarlar yarım saat falan bekleyecektir furkan sonra nazlı çıkacak ve sen gideceksin ona sarılıp öpeceksin ondan sonra nazlı zaten osmanlı tokatı çakacaktır
kız: evet yaa geçen anlaşamadık küsüs şu an o gün yediğim tokattan beri dişim ağrıyor
hüseyin: evet ondan sonra nazlı ağlaya ağlaya eve çıkacak)
ve nazlı evden çıktı sonra bir kız geldi sonra bana saıldı ! öptü falan sonrada ben güzel bir osmanlı tokatı yemezmiyim ? ağlaya ağlaya eve çıktı ve bunu hüseyin yapmış gördüm neyse vengiz kaçırıldı ya onuda gördüm sonra o hüseyine sorucam ben yolda yürüyordum oı siyah minibüsün aynısı çıktı sonra ben içeri delikanlı gibi daldım ve kurtardım cengizi organ mafyası kaçırmış ve hüseyinede sordum neden yaptın diye her şeyi anlatacakmış ve bu gün gördük nazlıyı söyledi ve öyle bir osmanlı tokatı attı ki çocuğu tokat manyağı etti vede barıştık
15.BÖLÜMÜN SONU
16.BÖLÜMÜN ÖZETİ: ve büyük gün geldi ! bir çoğunun sabırla beklediği an geldi ! 21 ARALIK 2012 ! yani maya takviminin sona erdiği kıyametin geldiği gün furkan'ın evinde gün çok güzel başlamıştır ama televizyonu açtığında gördüğü haberle şoke olur kehanet doğru çıkmıştır günün sonunda furkan'ın yaşadığı ilçe tam beyoğlu'na 50 milyon tonluk asteroid çarpacaktır furkan bir yer öğrenir tüm cevaplar orada saklıdır ve ailesini arkadaşını ikna edip bir şekilde giderler