sevgili manyak günlük 14.bölüm sezon finali ortalık fena halde karışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
14.BÖLÜM
1 KASIM 2012 PERŞEMBE
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
şu bizim okula maddi sıkıntılardan dolayı okuyamayan yeni gelen mustafa var ya bize hayat hikayesini anlattı adam önce zenginmiş aslında ve bir çok ülkeye gitmiş amerikada avrupada okumuş ama ondan sonra böyle fakir kalmışlar yazık sonra sevgilisi olmuş ama gözünün önünde can vermiş sevgilisi babası ölmüş ! :(:(:( işte böyle bir kötü hayat hikayesi var adamın neredeyse ağlayacağız o derece ama bundana sonrasını dikkatli dinle şimdi bunu metin ve cengizede anlattı ve canları sıkılmış bana geldiler internetten bir film açtık adam şizofren anlattığı her şey bu filmde çıktı adam bir filmde yaşanan olayları kendi yaşamış gibi anlatıyor dedik bunun babasının öldüğüdemi yalan ? ve tabikide oda yalan adamın bir tek fakir olduğu doğru :F :F :F adamla konuşmuyoruz artık küstük ama bu adam şimdi testereden çığlıktan yada başka buna benzer bir filmden esinlenip bizi kesmesin gece gece gizlice evimize girip şizofren adam nede olsa yaparda yapar
(gerçekte: furkan'ın eniştesi (cansın) kandil dağına çıkmaktadır operasyon için ve düşmanların olduğu bölgeye gelirler hemen saklanırlar ve şavas başlar ama askerler ölmeye başlar işler umulduğu gibi gitmez cansında göğsünden vurulur annesi babası daha Ardahan'a gelememiştir otobüs virajlı yolda ilerlemektedir şöför frene basar ama durmaz otobüsün freni patlamıştır ve uçurumdan aşağı uçar)​
2 KASIM 2012 CUMA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
günlük çok mutluyum bu gün yazılıdan sınavlarımdan hepsinden 100 aldım annem babamda şu an ardahanda anneanneme bakıyorlar ama anneanneme hiç bir şey olmaz turp gibidir maşallah :):):)
(gerçekte: furkan'ın anneannesi hastanededir makineye bağlı kalbi durur bir anda doktorlar gelir ellerinden geleni yapar ama beceremezler her şey için çok geç kalınmıştır artık anneannesi ölmüştür)​
3 KASIM 2012 CUMARTESİ
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
günlük bana yardım et ben onsuz yapamam dün gece uyuyamadım hep kabuslarla uyandım bana yardım et ! :(:(:(:( bu sabah bir telefon aldım başınız sağ olsun anneannenizi kaybettik diyordu şu an ağlayarak yazıyorum eniştemde operasyon için kandil dağına çıkmış göğsünden vurulmuş annemin babamın bindiği otobüste uçurumdan aşağı uçmuş erzurumda şu an annem ve babam hastahanede ölme ihtimali yüksekmiş :(:(:(:( şu an erzuruma gidiyorum

4 KASIM 2012 PAZAR

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
bu gün çok mutluyum Allah onları bana bağışladı annem ve babam gözlerini açtı ! eniştem ise askerlik yapamayacak malesef göğsünden vurulduktan sonra bacağından vurulmuş şu an erzurumdayım bacağı sakat kalmış eniştemin ama 1 aya kadar iyileşecekmiş bir daha koşamayacakmış ama o yüzden askerlik yapamıyor yarın anneannemi gömücez cenazesini gömüceğiz yarın eve gidiyor eniştem
5 KASIM 2012 PAZARTESİ

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,

bu gün anneannemi gömdük ardahana gittim sonra erzuruma annemin yanına geldim bu gün 6 kasım aslında salı ama yazamadım annemi babamı düşünmekten herhalde bana hak veriyorsundur ama üşüdüm ya doğudayım boru değil erzurum türkiyenin en soğuk şehri hava iniyor -10 dereceye dışarıda kar yağıyor ama ben çıkmıyorum kar topu oynamaya doğuluların benim hakkımda deli diye düşünmesinden korkuyorum çünkü onlar kardan nefret eder çekingen birisi olduğum için anneanemi gömdük eniştem ise evine gitti bacağının üstüne basamıyor ama 2 gün sonrada taburcu ediliyor annem babam
14.BÖLÜMÜN SONU