sevgili manyak günlük 12.bölüm furkan nazlı ile çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
NOT: 15.BÖLÜM SEZON FİNALİ OLACAKTI AMA OLAYLAR ÇABUK GELİŞTİĞİ İÇİN 14.BÖLÜM SEZON FİNALİ OLUCAK
12.BÖLÜM
26 EKİM 2012 CUMA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
bu gün okulun sın günü biliyorsun her halde teknoloji tasarım dersi var bu gün ve kurgu kuşağına geçtik vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Çok zor önce bir işe yarar şey tasarlayacağız nası diyim seçeceksin mesela terliğin altına gırgır koyacaksın yürürken halıyı temizleyecek sonra resmini çizezeksin onay verilirse gerçekleştireceksin (yuhhhhhhhhhh) bu gün cengiz'den şok bir şey öğrendim ! başka bir arkadaş var berkhan diye onla pek görüşmüyoruz hiç bahsetmemişim berkhan o kadar yalancıymış ki BERKHAN'IN BABASI KONYAYA GİDİYORMUŞTA 500.000 TL alacakmış evet inanmadım bana öyle söyledi bi kere berkhan dağda oturuyor yüksekte gecekondu evi gibi bir evde başka evlerde var tek katlı BİR ARA ONUN DAĞDAKİ EVİNE GİDERKEN BULUTLU BİR HAVADA DAĞA ÇIKTIĞIMDA YOĞUN SİSİN İÇİNDE KAYBOLUP AŞAĞI YUVARLANDIĞIMI HATIRLIYORUM şimdi 500.000 tl alsa 1 ay oldu çoktan gelirdi villaları olurdu mesela veli toplantısında herkesin annesine bağırıp çağırmış benimde kendisi hakkında konuşulduğunu duymuş evin içinde çıplak geziyormuş bu yaa için bulandı deme ? daha fazla anlatayım adam ayda 1 banyo yapıyormuş zaten derste yanındayım adam leş gibi ter kokuyor valla benimde midem ağzıma geldi KUSUCAM ŞİMDİ !
27 EKİM 2012 CUMARTESİ

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,

bu gün nazlı bana çıkma teklifi etti kabul ettim tamda gta oynuyordum ne yaptın nazlı yaa geçiyordum tam görevi geçemedim [sm=s20.gif] :5:

ilk sinemaya gitmek istedi ama bende gencturkcell var bu gün mesajatarak indirebilirim sinema fiyatını gerçektekiler pazartesi perşembe sizin ama bizim ilerki tarihte cumarteside olacak ama onun yanında küçük bir lunapark var oraya gitmek istedi ÖLÜYORDUM BU GÜN ! NASIL OLMUŞ OLABİLİR ? NAZLI İLE LUNAPARKA ADIMIMIZI ATAR ATMAZ CENGİZ, HÜSEYİN, METİN BU SÜPER 3'LÜ BENİ YAKALADI FBI DEDEKTİFLERİ Kİ BENİM ÖLMEMİ İSTİYORLAR BEN KATİLİM ÇÜNKÜ ÖLÜM CEZAM VERELECEK MESELA KAMİKAZE ! BENİ ZORLA BİNDİRDİLER YAZARKEN BİLE TİR TİR TİTRİYORUM EN ÖNE BİNDİRDİLER YAA ! NAZLI EN ARKADAYDI EN ARKADA OLSAYDIM KEŞKE NAZLI İLE BERABER ! SONRA GÖREVLİ KAPATTI KAFESİ BİZ KUŞUZ KAPATSIN Kİ KAÇMAYALIM ALET BİR ÇALIŞMAYA BAŞLADI BİR ANDA YÜKSELMEYE BAŞLADI ANAM ! SONRA İYİCE YUKARIYA ÇIKMAYA BAŞLADI GÖZLERİMİ KAPATTIM VE:

ÖLÜYOM LANN !

DEDİM VE AŞAĞIDAKİLERE 50 YENİ KÜFÜR ÖĞRETTİM ANA AVRAT KÜFÜR ETTİM YUKARIDA BIRAKTI ŞEREFSİZ DÜŞÜYODUM LAN ! NAZLIDA BİNMEK İSTEMEMİŞTİ BU SALAK ALETE ZORLA BİNDİRDİLER NAZLIDA BENİM GİBİYDİ YAVAŞLAT ! DİYE BAĞIRIYORUM DİNLEMİYOR ŞEREFSİZ

manyak günlük sakinim ne yapmışım ben ! lanlı manlı konuşmalar utanıyorum çok pis senden bir daha olmayacak hele şerefsiz lafı ne yaptım ben sakinim tabi orada ne yaptığımın farkında değilim anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor şu an benim hakkımda korkak olarak düşünüyorsun sonra yavaşlattı kustum bildiğin kustum eve gidelim dedim yok gondola binecez Allah'tan buna alışığım çok bindim rezil ettiler bunlar günümü nazlıda onay verdi gitmeme

28 EKİM 2012 PAZAR

SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
bizim kuzen komşuyuz ya kuzenle işte ablası evlendi işte onun kocası var evlenmişti yaklaşık 2 ay önce işte o askere gidiyormuş ! aboooowwwwww ! iyide madem askere gideceksin askerliğini yaptıktan sonra evlensene abi be bana 20 yaşına daha yeni basmışta genç olduğu için gitmek istemiyormuşta bedelli yapacakmış 5000 tl verecekmiş kısa süreli askerlik yapacakmış yok ya asker olacaksın ama gerekirse 10 yıl yapacaksın ! koçum ! ötesi yok adam gibi askerliğini yap git
12.BÖLÜMÜN SONU
13.BÖLÜMDE NELER OLACAK ?
furkan'ın eniştesi (kuzeninin kocası) askerlik için hazırlıklara başlamıştır çok az kalmıştır askere uğurlarlar ama 2 gün sonra furkanın anneannesi hastalanacak ve ardahan'da yaşadığı için ve ardahan'daki hastahaneye kaldırıldığı için furkan'ın annesi babası otobüsle Ardahan'a yola çıkarlar Furkan ise kuzenlerinde kalmak zorunda kalır

Son düzenleme:
yazı sonlara doğru ortalanmış düzeltemiyorum
ortalıyor yazıyı ??? nasıl düzelteceğim ?
edit: düzeltildi

Son düzenleme: