sevgili manyak günlük 11.bölüm furkana büyük iftira ! videolu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
22 EKİM 2012 PAZARTESİ
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
bu gün günlüğüm yani sen maşallah ellerde geziyordun yolculuk güzelmiydi bari ? ellerde gezdin benide alsaydın merak ettim oralar güzelmiydi :D tamam herkes okusun tamam ya okusun bu günlüğü
OKUYUN ! ama okuyana insan muamelesi yapmam çünkü günlükler sahibine aittir bir tek günlüğün sahibi günlüğü okuyabilir bu günlük kurallarına aykırıdır
23 EKİM 2012 SALI
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
günlük noluyo herkes okuyor gömücem toprağın altına gömücem seni herkes okuyor değiştirdim yaa
OKUMAYIN GÜNLÜĞÜMÜ
ama bu gün iftira atıldı çok pis bana ben gece oldu şu arka sokakta yürüyordum sonra bir cinayet işlenmiş sokakta katil kaçmış sonra ses çıkmış bir kaç kişi çıktı ve benim öldürdüğümü düşündüler sonra gri (tamponunda kırmızı bir leke verdı) sokakta yatıyordu adam ve arabanın sahibi ''bu çocuk yaptı her şeyi gördüm'' yapmadım hatta yemin ettim o kadar ama nezaretteyim şu an benim yapıp yapmadığımdan emin olamadılar erçek suçluyu arıyorlar
24 EKİM 2012 ÇARŞAMBA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
dün gece bir rüya gördüm siyah beyazdı ben renkli rüya görürüm ama yakında ölümcül bir hastalığa yakalanacakmışım ve tedavisi mümkün değilmiş bu hastalığın işte rüya böyleydi:
<font color="#006400" face="'arial black'" size="3">
(şarkı 30.saniyeden sonra başlıyor)
bu şarkı çalıyordu konuşmalar falan duyulmuyordu
ben hüseyin, cengiz ve metin hapisteydik kaçıyorduk ama çok garipti davul zurna eşliğinde daha hapis cezamız bitmemiş ama suçsuz olduğumuz anlaşılmız bizi kaçıyor sayıyorlardı gerçek suçlu o araba şöförüydü onu koğuşa götürdüler biz 4'ümüz dans ede ede oynayarak çıktık kapının önünde seksek, bir sağ bir sol çift çift ters düz oynadık sonra dans edere çıktık limuzin gelmişti kapıya şöför büyük bir nezaketle açtı kapıyı kendi aramızda konuştuk şöför binin dedi galiba konuşmalar yoktu çünkü öyle çıktı ağzından sanki bindik öne ayağımızı uzattık tv izleye izleye gittik sonra bize çay verdiler sanki kahvedeyiz ! neyse şöför ilerledi ama kırmızı ışıkta duramadı çarptı başka bir araçta bize arkadan limuzin şöförü indi ve öndekiyle tartışmaya başladı sonra öndeki ve arkadakiler bizim şöföre tekme tokat daldılar adam orada tekme tokat manyağı oldu neyse belediye otobüsüne biniyorduk akbil varmış yanımızda neyse akbili bastık bindik o davul zurna eşliğinde bizi çıkaranlar otobüste davul zurna çalıyordu herkes oynuyordu bizide dans etmeye kaldırdılar sonra otobüs dans yerine döndü otobüs şöförüde dayanamayıp geldi oynamaya başladı ben uyardım onu şöför hemen direksiyonun başına geçti bizim evin önüne geldi indirdi evin önünde yine davul zurna eşliğinde içeri girdik eve çıktık annem sevinçliydi babamda sonra başım döndü ben yere bayıldım sonra gözlerimi hastahanede açtım sonra doktor geldi bir haber verdi üzgündü annem babam yıkıldı her tarafım yara bere içindeydi eve geldik bir şeyler konuştuk 30 saniye boyunca sonra dışarı çıktım dolaştım bende bir kutu çıkarttım yere oturdum ameliyatım için para istiyordum herhalde dilencilik yaptım sonra nazlı geldi biraz uzaktaydı seyrettim başka bir erkekleydi ! sonra ben ağzım açık baktım el ele kol kolaydılar erkek nazlıyı okşuyordu öptü yaa öptü kızı ! sonra hüseyin, metin ve cengiz geldiler bana güldüler bende ağlamaya başladım bi süre sonra kalktım onların yanlarına gittim nazlı ile o erkeğin yanına ben bi bağırdım sonrada yere düştüm nazlı koştu ama her şey için çok geçti artık hastalığımdan dolayı ölmüştüm sonra bembeyaz bir yerdeydim öbür tarafa gelmiştim ama hesap sorulmadı direk cennete girdim ama o hapiste davul zurnayla beni uğurlayanlar oradaydı ve çalıyorlardı bende bi bağırdım ve onlarda güldüler kahkaha attılar
(müzik kesiliyor) ve bağırarak uyandım ve gerçek suçlu o araba şöförü imiş zaten kan lekesi vardı hasta olacağımda yalanmış suçluları korkutmak için söylüyorlarmış ve çıktım
25 EKİM 2012 PERŞEMBE
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
bu gün okula davul zurna eşliğiyle girdim kutlama yaptılar evimde öğrenmişler bana iftira atıldığını nasıl haberleri olmuşsa birisi yaymış bir şekilde
11.BÖLÜMÜN SONU

Moderatörün son düzenlenenleri:
onur baya emek veriyosun helal olsun :D aga biraz daha kısa yapsan bence daha iyi olur uzun olunca kimse okumuyo :D