sevgili manyak günlük 10.bölüm furkanı alışveriş merkezinde bekleyen sürpriz ne ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
10.BÖLÜM
ad: furkan
soyad: deniz
en olumlu özelliği: beyni bedava olması ve tam liseli gibi davranması
doğum tarihi: 3 mart 1997
sevdiği kız: nazlı

20 EKİM 2012 CUMARTESİ​
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,​
manyak günlük bu gün bunaldım yemin ediyorum zaten abur cubur tiryakisiyim yokluğunun delisiyim yarım dünya oldum yemin ederim şu amerika, kanada, çin, japonya bende yarım dünya oldum dünyanın yarısını alıyorum canım sıkıldı hep pc başında oturmak zorunda değiliz bende onun yokluğunun delisiyim ama her hafta sonu evdeyim biraz 2 insan yüzü göreyim anneme söyledim yarın dedi hmmmmmmmmm arkadaşlar aradı dışarı çıktık dolaştık ve serserilik yaptık furkan serserilik kurumu üyeler:
furkan deniz
hüseyin heseyin
metin satırbaşı
cengiz 2.el satılık
soy adları gerçekten böyle garip ve ilginç değilmi ? dükkanlara uğradık ve içeriye bu sözleri söyledik:,
* bir kuaföre: kolay gelsin kendi saçını kestir mamoş
* bir şişman petshopçuya: kendini kafese tıq
* bir bakkala: mahmut ne yapıon la ?
valla ben buna benzer sözler söylemedim ahlakıma uygun değil ama çok az güldüler millet ne şey.... ne ne şey aklıma gelmiyor iyice yorulduk bir bank'a oturtuk ve metin dedi ki '' arkadaşlar bir daha yapmayalım bak size bir hikaye anlatacağım ben okuduğumda tüylerim diken diken oldu yüzde yüz gerçek hikaye '' ve hikayeyi anlattı hikaye şöyleydi:
bir gün 6 yaşında bir çocuk evde kimse yokken yeni alınan koltukları makasla kesmiş malfetmiş koltukları kesik kesik neyse babası evine gelmiş hala kesiyormuş babası iyice sinirlenmiş ne yaptığının farkında olmadan çocuğun ellerini ayaklarını bağlamış iple sandalyeye ama ellerini öyle sıkı bağlamış ki ellerini hissetmiyormuş çocuk öyle sıkı bağlamış ki annesi eve gelmiş babası çözmüş ve çocuğun elleri kangren olmuş !!!! hastaneye gitmişler ellerini kesmişler sonra çocuk yine bir şey almak için uğraşıyormuş ama elleri yok yazık babası görmüş ''ne yapıyorsun olum'' demiş çocuk ''kalem arıyorum dersimi yapacağım sen şu ellerimi geri getir bir daha yaramazlık yapmayacağım'' demiş babada bu acıya pişmanlığa dayanamamış çünkü onun yüzünden çocuk ellerini kaybetti ve intahar etmiş
valla benimde tüylerim diken diken oldu ve sonra ''bir şeyi yaparken sonra neler olabileceğini iyi düşünelim'' dedi hüseyin ise ''evet o hikaye benim ben yaşadım onu aaa tesadüfe bak ! şu an ellerime protes takıyorum saçmalama be !! metin çocuk hak etmiş ! kesmeseymiş koltukları !'' dedi bizde 3'ümüz terkettik hüseyini çocuk resmen dalga geçiyor hikaye ile
21 EKİM 2012 PAZAR
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
bu gün bol bol gezeceğim ama nazlıda gelmek istedi neyse aldık evinden ilk alışveriş merkezine uğradık işte macera başlıyor herkes dışarı fırladı biz kaldık polisler falan vardı ! bomba varmış ve son çıkan her kimse çıkarsa bomba patlayacakmış ! bomba vardı o yüzden kırmızı bir çizgi vardı oradan çıkmamamız lazım nazlı sen niye geldin ? ah be sevgilim ah be gülüm sonra bütün halka seslendim ''bu şarkıyı dinlemeden gözüm aık gitmeyeceğim ! en sevdiğim sanatçı en sevdiğim şarkı !'' sonra telefondan açtım en sevdiğim o şarkı çikita muzdu ne yaptığımın farkında değilim koyacaktım buraya ama utanıyorum şu an o şokla ne yaptığımın farkında değildim

tüm halk bana şaşkın gözlerle baktı çok utandım gerçekten en sevdiği şarkı bu sanatçıda ve nazlı '' yoq artık'' dedi şarkıyı kapattı babam geldi 5 dakika sonra süreliymiş bomba ! 1 dakika kalmıştı babam '' ne yapıyorsunuz orada ! gelin ! '' dedi annem ''ayy kocacığım gelemem çıkarsak patlayacak !'' babam ''öyle saçma şeymi olur !''
patlamaya son:
00 gün 00 saat 00 dakika 30 saniye
ondan sonra ruhuma fatiha okudum artık mümkün değildi neredeyse çıkmamız ve patlamaya son:
00 gün 00 saat 00 dakika 15 saniye
kalmıştı ki babam fırladı ve 12 saniye kala bizim yanımıza geldi 7 saniye kala bombayı boş bir yere attı 4 saniye kaldı hemen içeriye girdik ve booommm !!! o kadar şiddetli bir bombaymış ki alışveriş merkezinin kapısını kırıp içeri girdi bizde hemen patlayınca yere yüz üstü atladık ve bizim yanımıza kadar geldi kapıyı kırdı sonra alevlerin içinde kaldık babam bizi çıkarttı inanmıyorum otoparka attı arabalar patlamış ! önümüzde otobüs durağı vardı bir tek camları kalmış dışarıdaki kimseye bir şey olmadı çok aksiyon yaşadık bu gün
10. BÖLÜMÜN SONU
11.BÖLÜM ÖZETİ: furkan'ın arka sokağında cinayet işlenmiştir furkan'da o sokakta cesedi görmeden yürümektedir ama bir kaç kişi furkanı görür onun yaptığından süphelenir ! ama furkan yapmamıştır furkan nezarethaneye atılır