'Sevgili Geçmiş'te Şok Ayrılık!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Star TV'nin sevilen dizisi 'Sevgili Geçmiş'te bir şok ayrılık daha!

Yapımcılığını Süreç Film'i üstlendiği kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongurlar gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini 6 bölüm boyunca üstlenen Aydın Bulut ve Canan Çelik ile yollar ayrıldı. Haberi dizinin oyuncusu Özge Özacar sosyal medya hesabından takipçileri ve dizinin izleyicileri ile paylaştı.

Dizinin yeni yönetmeni ise Osman Kaya oldu

EKiPuQAWwAAKdQu.jpg:large

Son düzenleme:
Yeni diziler düşük gidince 5-6. bölümde değişmelerin artık fayda sağlamadığını görsek mi? En azından nasıl başladıysa öyle devam etsin, zaten dizinin önünün pek açık olduğunu söyleyemeyiz. Yeni yıla kalmaz gibi duruyor maalesef.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Yeni diziler düşük gidince 5-6. bölümde değişmelerin artık fayda sağlamadığını görsek mi? En azından nasıl başladıysa öyle devam etsin, zaten dizinin önünün pek açık olduğunu söyleyemeyiz. Yeni yıla kalmaz gibi duruyor maalesef.

Star, Sefirin Kızı'nı Pazartesi yerine Cuma'ya koymalı. :D

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Ben olsam gözü kapalı SALI'ya oynarım. Azize tutmadı, Elimi Bırakma bitiyor, Kadın düşüşlerde zaten. Ortam yok yani, boşuna başka günler için risk almasın. :D

Salı'da iyi iş görür aslında... Bu işide tutmazsa kanal Kemal Sunal filmleri yayınlamaya başlar 7/24. :A

• Güldürdün
Salı'da iyi iş görür aslında... Bu işide tutmazsa kanal Kemal Sunal filmleri yayınlamaya başlar 7/24. :A
Genel müdürün önemini gördük herhalde, Ömer Bey çok güzel işler çıkardı ve kanalı birinciliğe çıkardı. Gidişle kanal kaçıncı sıraya düştü... Kanalın her günü boş desem yeridir, Güvercin ses getirse bari. :D

• Harika
Genel müdürün önemini gördük herhalde, Ömer Bey çok güzel işler çıkardı ve kanalı birinciliğe çıkardı. Gidişle kanal kaçıncı sıraya düştü... Kanalın her günü boş desem yeridir, Güvercin ses getirse bari. :D

BTY günü kurtarmıyor. Güvercin; Savaşçı, Aşk Ağlatır, Kimse Bilmez, Şampiyon, ÇGH 2 gibi yapımlar karşısında ne kadar dayanır ya da varlık gösterir mi muamma.... Geçen sezonun Kanal D'si oldu kanal.

Ayşe Durmaz ayrıldı, belki yerine daha iyi bir isim gelir. :D

• Beğendim
Diziyi UTC gibi cinayet üzerinden devam ettirmeyip, çiftler üzerinden ilerlettikleri için sonuçlar bu. 2-3 haftaya final haberi gelir.

• Beğendim