'Sevgili Geçmiş'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Star TV'nin merakla beklenen Süreç Film imzalı yeni dizisi ''Sevgili Geçmiş''in yayın tarihi belli oldu!

1569321801792-jpeg.71918

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği, senaryosunu Funda Alp’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongurlar'ın yer aldığıı dizi 25 Ekim Cuma akşamı Star TV'de izleyicisi ile buluşacak.

'Sevgili Geçmiş' ilk bölümüyle 25 Ekim Cuma günü 20.00'de Star TV'de!

Hani Sefirin Kızı cuma olacaktı ya ? umarım Sefirin Kızı başlayınca bu saçma dizi gün değiştirir ?

• İlginç
Reactions: Angelica
Cuma yarışına dahil oluyor demek başarılar diliyorum diziye

Ben salı olur diye bekliyordum ama Ferhat ile Şirin yüzünden normal. Gerçi böyle daha iyi olmuş Sefirin Kızı ezer geçer Kadın'ı. :Z @serhatt @xBUGRAx

Sefir'in Kızı izleyicisi ile Kadın izleyicisi farklı kitleler... Kadın izleyicisi bırakmaz diziyi, EDHO oranlarını böler inşAllah :D

Star'ın elinde dizi kalmayınca flaş adımlar atmaya başlamışlar. Cuma günü bence boş bir gün, iyi olmuş günü. :D Ama pazar daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

'Sefirin Kızı' salıya hazırlanıyor diyelim şimdiden. :X

Cuma beklemiyordum 😱 Cuma Sefirin Kızı için boştaydı diye biliyordum. Baya şaşırttı beni.

Sefirin Kızı da Çarşamba olsun Osman Sınav’ın Ortilere mağlubiyetini izleriz. :A

Yeni fragman da çok iyi.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Star'ın elinde dizi kalmayınca flaş adımlar atmaya başlamışlar. Cuma günü bence boş bir gün, iyi olmuş günü. :D Ama pazar daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

'Sefirin Kızı' salıya hazırlanıyor diyelim şimdiden. :X

Sefirin kızı çarşamba olmazmı kuzgunda biticek ya :D