'Sevgili Geçmiş' Final Yapıyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Star TV'nin izleyici çekmekte zorlanan dizisi 'Sevgili Geçmiş' final yapıyor!

EGDmXvmXoAEL-0_

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Osman Kaya'nın üstlendiği kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongurlar gibi isimlerin yer aldığı dizi düşük reytinglerinden ötürü 8. bölümü ile ekran macerasını sonlandıracak.

Sevgili Geçmiş final bölümüyle 13 Aralık Cuma 20.00'de Star TV'de!

Kaynak : tv100 / Birsen Altuntaş​

Yani gelecek hafta. Ben yıl sonuna (10. bölüme) kadar devam eder diye düşünmüştüm. Kendisiyle aynı dönemde başlayan Kurşun gibi iyi reytinglerle başlamıştı ama (sanırım senaryo yüzünden) devamını getiremedi maalesef. Geçmiş olsun.

Kadrosu çok iyiydi, ilk tanıtımı da bence iyiydi. Güzel de açılış yapmıştı ama izleyiciyi çekemedi maalesef. Üzüldüm, tüm ekibin yolu açık olsun. Süreç Film tutturamıyor ya. :( Yapımın tek cumartesi başarısı var yıllardır...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Kadrosu çok iyiydi, ilk tanıtımı da bence iyiydi. Güzel de açılış yapmıştı ama izleyiciyi çekemedi maalesef. Üzüldüm, tüm ekibin yolu açık olsun. Süreç Film tutturamıyor ya. :( Yapımın tek cumartesi başarısı var yıllardır...

Senarist ve yönetmen değişikliği çok etkiliyor, günüde yanlıştı bence. :(

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Ben bu dizi için "KADROYA 10 SANİYE BAKINCA ERKEN FİNAL YAPIYORUSUNUZ" diyince kiimse beni kaale almamıştı, ileri görüşlülük :F :F