sevgil imanyakgünlük 18.bölüm furkan'ın evi yanıyor berkhan metine zarar verecekmi ? videolu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
bölüm yayınlandı isteyen okuyabilir

18.Bölüm
25 Aralık 2012 Salı
Sevgili Manyak Günlük,
evimiz yandı ! annem evden çıkarken ütüyü fişten çıkartmayı unutmuş camda açıkmış ve gömlek yanmış tutuşmuş ceyeran yapmış pencere açık olduğu için ve o rüzgarın etkisiyle ütü masası devrilmiş ve hemen annemi almaya gittim
(dışarıda: berkhan delirmiştir doping almıştır ve ne yaptığının farkında değildir sarhoştur bıçak elindedir
metin: ne istiyorsun benden ! leş gibi kokuyordun seni şikayet ettim diye beni öldürecekmisin ?
berkhan: sus konuşma !
furkan'ın annesi çıkmaz sokağın önünden geçmektedir berkhan'ın metin'i esir aldığı sokağın önünden
metin: katilmisin sen ?
berkhan: evet katilim var mı ? neden şikayet ettiğini anlatacaksın
metin: ya oldu bitti az önce açıkladım yaa !
berkhan: tamam sen bilirsin liseli çocuk ! önce senin ağzını burnunu dökerim bir daha konuşamazsın ve nedenini hala söylemessen bıçağı kalbinin tam ortasına gömerim
berkhan kollarını sıvar)
ve hemen koşarak evden çıktım anneannemin evine giden yol berkhan'ın metin'i kovaladığı yoldu ve yetiştim ve anlattım olayı annem şok oldu bende şok oldum ve hemen koştuk yetiştik komşular evin önüne toplanmıştı ve evin önünde durduk yazıklar olsun bize içeride babam can verecek biz öle bakıcaz o yüzden içeri hiç düşünmeden daldım annemin fuuurrrkaaaann ! diye çığlıklarınada yazıklar olsun ! ya senin yanan evin içerisinde Ajdar adlı o salak şarkıcı can vermiyor benim babam can veriyor senin eşin ! alevlerin arasındaydım ama hemen buldum çünkü hemen kapının önünde tahta parçasını zar zor kaldırdım ve babamı çıkarttım ve tabi herkes alkışlamazmı ? aldırmadım ve hastahaneye gittik ambulansla
(dışarıda: hüseyin kıza yetişmiştir ama cengizle büyük tartışmaya girmiştir
cengiz: kız benim olum hele bi dokun ona seni bak şu merdivenden iterim psikopatım olum ben ağzını burnunu dökerim
hüseyin: hahahah gay sen kıza kötü davranmışsın seni sevmiyor o
cengiz: o zaman bir kızı tavlamanın yollarını araştıracağım hem beraber değildik baştan sevmiyordu o beni sende örnek bul ve bunu uygulayalım kim yaptıklarıyla kızı tavlamayı başarırsa o kız onundur
hüseyin: tamam ama ben alacağım
cengiz: sonuç belli biz dağılalım en iyisi
berkhan kollarını sıvamıştır ve metin'e dalar sağ kroşe sol kroşe tekme tokat arka arkaya metin'i tokat manyağı etmiştir ve bir kaç saniye daha devam eder metin'in ağzından kanlar akmaktadır gözleri mosmor olmuştur sonunda metini bırakır
metin: ne istiyorsun benden ? manyakmısın sen ?
berkhan: sus bak senin bütün eşyalarını herşeyini alır yakarım çöpe atarım kıymetli eşyalarının kıymetini çok güzel düşürürüm %50 indirim olur kıymetinde ve bir dahada %1 bile zam gelmez o yüzden akıllı ol)
ve manyak günlük eve geldik komşular geçmiş olsun diledi ve bir sürü para verdi yani evi tamir edebileceğiz ! anneannemde kalıyoruz şu an evi tamir ediyorlar gerekli parayı verdik ve anneanneme gittikten sonra biraz dışarı çıkayım dedim bir daracık sokağın önünde cengiz'le karşılaştım selamlaştık falan ve sonra çıkmaz sokağa baktık 2 kişi ver biri yaralı diğeri eline bıçak almış merak ettik ve baktık berkhan ve metin'di ! metin'i öyle bir dövmüş ki yazık çocuğa ve tam bıçağı metinin kalbine sokuyordu ki yetiştik:
(müzik devam ediyor )
ben zıplayarak berkhan'ın boynuna sarıldım metine zarar gelmedi cengizde koştu bıçağı aldı ve tam berkhan'a batıracaktı ki nazlı geldi bıçağı zar zor aldı ve arkaya attı hüseyin geldi ve bıçağı kaptı yukarıda basketbol potası vardı ve elinde bıçakla zıpladı potaya asıldı bıçağı basketbol potasına soktu ve bıçak altındaki çöp vidonuna girdi sonra çöp vidonunun kapağını kapattı bir çöp kamyonu geldi içinde babam vardı indi ve çöp vidonunu aldı arkaya boşalttı hepsini sonra koçumsun deyip kamyona bindi ve gitti ve sonra polis aracı geldi berkhan'ı içine bindirdik (müzik kesiliyor) sonra dağıldık berkhan doping içmiş yanında bir hap vermişler ve hapı içmiş böyle sarhoş olmuş ve mutlu bir şekilde eve gittik nedense çıkarken hüseyin ve cengiz kavga edicekti neredeyse ama önledik
18. Bölümün sonu
19.Bölüm özeti: Cengiz ve Hüseyin bir kızı tavlamanın yollarını bulmuştur ama kız hastalandığı için okula gelememiştir 2 gün boyunca gelmez o yüzden ertelerler Furkan yılbaşını evde kutlamak için annesini ikna etmiştir evde olmuştur ve evlerine girerler gerekli parayı komşuların verip arttığı için evin eşyalarını alabilmiştirler

Moderatörün son düzenlenenleri:
yanlışlıkla paylaşırken konuyu aç düğmesine bastım yarıda kaldı düzeltiyorum