5.Bölüm
Sevgi Çıkmazı
Aras abinin açtığı o olayı anlatmaya başlayacaktım ki kızın arkadaşları geldi ve konuşmaya başladılar. Kızların biri susuyor, birisi başlıyor ve hiç durmuyordu çeneleri yarım saat konuştular ayakta. Neyse ki en sonunda çıkıp gittiler.
Cenk: Of! Asabım bozuldu, Anlatamadım bir türlü sana durumu
Hande: Evet şimdi anlat, bekliyorum...
Cenk: Evet şimdi olay şöyle oldu da bunu başka yerdek konuşsak uygun olur mu ? Şimdi burada görecekler gelecekler falan konuşamayacağız bu gidişle sanki
Hande: Haklısın başka yerde konuşalım.
Cenk: Rengarenk Cafe'ye gidelim mi ?
Hande: Gidelim
Rengarenk Cafe'de konuşmaya başladık.
Cenk: Şimdi olay şöyle oldu. Ben seni tanıştığım ilk gün babamla konuştum ve Merve diye bir kızı önerdi bana yaşın geldi geçiyor falan dedi. Bende tanışırız falan dedim. Daha sonra seninle beraber olduğumuzu söyleyemedim ve işte bu olay.
Hande: Ay canım! bende birşey sanmıştım.
Cenk: Dinleseydin anlardın ne olup, ne olmadığını.
Hande: Tamam kızma birtanem.
Cenk: Tamam artık unutalım onları, onlar geride kaldı.
Artık barışmıştık rahat, huzurluydum ve Hande ile çook mutluydum. Bu mutluluğu kimsenin bozmasını istemiyordum ta ki o telefona kadar. Telefonda arayan babamdı ve eve çabuk gelmemi istedi.
Cenk: Hande seni eve bırakayı mı ?
Hande: Yok, gerek yok sen git eve babanı bekletme.
Cenk: Tamam sen bilirsin hadi görüşürüz.
Gittim eve ve birde ne göreyim babam giyinmiş, kuşanmış ve bana derki;
Ahmet: Kız istemeye gidiyoruz Evlat!
Cenk: Nasılllll ?
Ahmet: Ne nasılı ?
Cenk: Kimi ???
Ahmet: Merve'yi
Cenk: Niye ?
Ahmet: Evlenme çağın geldi geçiyor evlat artık evleneceksin ve o kızı üzmeyeceksin.
Cenk: Biraz erken değil mi ? Ne çabuk daha kızla fazla konuşmadım bile.
Ahmet: Çabuk giyin oğlum! Bekletme bizi, haydi çabuk!
Bu olay karşısında şoke olmuştum şoku atlatacak gibi değildim gittim elimi,yüzümü yıkadım kendime gelmek için ama gelemedim. Napayım baba sözü ya giysilerimi giydim aşağıya indim.
5.Bölümün Sonu
Acaba ne olacak ?
Hep birlikte 6. bölümde bunu göreceğiz.
Sevgi Çıkmazı
Aras abinin açtığı o olayı anlatmaya başlayacaktım ki kızın arkadaşları geldi ve konuşmaya başladılar. Kızların biri susuyor, birisi başlıyor ve hiç durmuyordu çeneleri yarım saat konuştular ayakta. Neyse ki en sonunda çıkıp gittiler.
Cenk: Of! Asabım bozuldu, Anlatamadım bir türlü sana durumu
Hande: Evet şimdi anlat, bekliyorum...
Cenk: Evet şimdi olay şöyle oldu da bunu başka yerdek konuşsak uygun olur mu ? Şimdi burada görecekler gelecekler falan konuşamayacağız bu gidişle sanki
Hande: Haklısın başka yerde konuşalım.
Cenk: Rengarenk Cafe'ye gidelim mi ?
Hande: Gidelim
Rengarenk Cafe'de konuşmaya başladık.
Cenk: Şimdi olay şöyle oldu. Ben seni tanıştığım ilk gün babamla konuştum ve Merve diye bir kızı önerdi bana yaşın geldi geçiyor falan dedi. Bende tanışırız falan dedim. Daha sonra seninle beraber olduğumuzu söyleyemedim ve işte bu olay.
Hande: Ay canım! bende birşey sanmıştım.
Cenk: Dinleseydin anlardın ne olup, ne olmadığını.
Hande: Tamam kızma birtanem.
Cenk: Tamam artık unutalım onları, onlar geride kaldı.
Artık barışmıştık rahat, huzurluydum ve Hande ile çook mutluydum. Bu mutluluğu kimsenin bozmasını istemiyordum ta ki o telefona kadar. Telefonda arayan babamdı ve eve çabuk gelmemi istedi.
Cenk: Hande seni eve bırakayı mı ?
Hande: Yok, gerek yok sen git eve babanı bekletme.
Cenk: Tamam sen bilirsin hadi görüşürüz.
Gittim eve ve birde ne göreyim babam giyinmiş, kuşanmış ve bana derki;
Ahmet: Kız istemeye gidiyoruz Evlat!
Cenk: Nasılllll ?
Ahmet: Ne nasılı ?
Cenk: Kimi ???
Ahmet: Merve'yi
Cenk: Niye ?
Ahmet: Evlenme çağın geldi geçiyor evlat artık evleneceksin ve o kızı üzmeyeceksin.
Cenk: Biraz erken değil mi ? Ne çabuk daha kızla fazla konuşmadım bile.
Ahmet: Çabuk giyin oğlum! Bekletme bizi, haydi çabuk!
Bu olay karşısında şoke olmuştum şoku atlatacak gibi değildim gittim elimi,yüzümü yıkadım kendime gelmek için ama gelemedim. Napayım baba sözü ya giysilerimi giydim aşağıya indim.
5.Bölümün Sonu
Acaba ne olacak ?
Hep birlikte 6. bölümde bunu göreceğiz.