4.Bölüm
Sevgi Çıkmazı
O olay beni sarsmıştı adeta. Aras abi sahneye çıkmış, Ona anlattığım Sevgili muhabbetini Hande'ye açmıştı. Bende ne yapayım onun affetmesi için çalışmalara başladım. Aras abi gelmişti ve yukarıya çıktı odamda kapıyı tık tıkladı ve bende gir dedim ve girdi.
Aras abi: Nasılsın Cenk?
Cenk: İyiyim abi sen ?
Aras Abi: İyiyim bende, Sağol kardeşim. Abimmm senden özür dilerim. Boş bulundum daldım ortaya kabak gibi ortaya çıktı bütün meselen.
Cenk: Kabak mı ? Ne kabağı abi ?
Aras Abi: Ne kabağı mı ? Hani kabak olur ya, kabağın içini açarız , ikiye bölünür ya ondan.
Cenk: Haaaaaa
Aras Abi: Sen bunu mu anladın bahsettiğim şeylerden.
Cenk: Yok abi sadece kabak lafını duydum da ondan sordum
Aras Abi: Noldu dalgınsın bugün ?
Cenk: Handeyle barışmaya çalışıyorum.
Aras Abi: Bilgisayardan mı ?
Cenk: Evet Bilgisayar'dan
Aras Abi: Evini biliyon mu ?
Cenk: Maalesef bilmiyorum! Hiç sormadımki hem boğazda karşılaşıyoruz ya.
Aras Abi: Facebook'da kardeşlerine bak kankalarıdır onlar onlara mesaj at öğren durumu.
Cenk: Güzel fikir abi! Bravo!!!
Aras Abi'nin o fikiri nereden aklına geldiyse artık bilemiyorum ama kendisi çok zeki düşündü 40 yılın başında. Her neyse araştırmaya başladım ve Ceren adında kankasıyla konuşmaya başladım. Durumumu belirttim ve onun ev adresini istedim ve oda verdi. Tabi ilk başta vermeyecekti ama ben onun hakkında bilgiler falan verince oda vermeyi kabul etti. Cep telefonunu değiştirmişti bu olaydan sonra bende yeni telefon numarasına aldım ve hatta yanlız yaşadığını öğrendim. Babası ve Annesi başka bir şehirde yaşıyor, kendisi yeni bir ev tutmuştu. Ve telefonuna mesaj yolladım dedimki "Evin önüne bak" ve oda bakar pencereden pencereyi açar.
Cenk,Seve seve ölürüm senin için,
Yine yine tek bir bakışın için,
Hadi hadi bak bana cesaretin varsa aşkla
Seni ilk gördüğüm günü hatırladım;
Kandırdı beni birden tek bir bakışın,
Senindi bütün aşkım, Senin bütün hayatım,
Kalbimi kırıp bıraktın.
Seve Seve Ölürüm Senin İçin,
Hadi hadi bak bana cesaretin varsa aşkla.
Bile bile ölürüm senin için.
Seve seve bir daha aşkın için,
Hadi hadi koş banayarınlarımıza...
İşte bizim Aşkımızı ifade eden bu şarkıyı söyleyince bana hayran kaldı ve aşağı inerek olanları anlatmamı istedi.
Bakalım 5.bölüm'de neler olacak, hep birlikte göreceğiz.
Sevgi Çıkmazı
O olay beni sarsmıştı adeta. Aras abi sahneye çıkmış, Ona anlattığım Sevgili muhabbetini Hande'ye açmıştı. Bende ne yapayım onun affetmesi için çalışmalara başladım. Aras abi gelmişti ve yukarıya çıktı odamda kapıyı tık tıkladı ve bende gir dedim ve girdi.
Aras abi: Nasılsın Cenk?
Cenk: İyiyim abi sen ?
Aras Abi: İyiyim bende, Sağol kardeşim. Abimmm senden özür dilerim. Boş bulundum daldım ortaya kabak gibi ortaya çıktı bütün meselen.
Cenk: Kabak mı ? Ne kabağı abi ?
Aras Abi: Ne kabağı mı ? Hani kabak olur ya, kabağın içini açarız , ikiye bölünür ya ondan.
Cenk: Haaaaaa
Aras Abi: Sen bunu mu anladın bahsettiğim şeylerden.
Cenk: Yok abi sadece kabak lafını duydum da ondan sordum
Aras Abi: Noldu dalgınsın bugün ?
Cenk: Handeyle barışmaya çalışıyorum.
Aras Abi: Bilgisayardan mı ?
Cenk: Evet Bilgisayar'dan
Aras Abi: Evini biliyon mu ?
Cenk: Maalesef bilmiyorum! Hiç sormadımki hem boğazda karşılaşıyoruz ya.
Aras Abi: Facebook'da kardeşlerine bak kankalarıdır onlar onlara mesaj at öğren durumu.
Cenk: Güzel fikir abi! Bravo!!!
Aras Abi'nin o fikiri nereden aklına geldiyse artık bilemiyorum ama kendisi çok zeki düşündü 40 yılın başında. Her neyse araştırmaya başladım ve Ceren adında kankasıyla konuşmaya başladım. Durumumu belirttim ve onun ev adresini istedim ve oda verdi. Tabi ilk başta vermeyecekti ama ben onun hakkında bilgiler falan verince oda vermeyi kabul etti. Cep telefonunu değiştirmişti bu olaydan sonra bende yeni telefon numarasına aldım ve hatta yanlız yaşadığını öğrendim. Babası ve Annesi başka bir şehirde yaşıyor, kendisi yeni bir ev tutmuştu. Ve telefonuna mesaj yolladım dedimki "Evin önüne bak" ve oda bakar pencereden pencereyi açar.
Cenk,Seve seve ölürüm senin için,
Hadi hadi bak bana cesaretin varsa aşkla
Seni ilk gördüğüm günü hatırladım;
Kandırdı beni birden tek bir bakışın,
Senindi bütün aşkım, Senin bütün hayatım,
Kalbimi kırıp bıraktın.
Seve Seve Ölürüm Senin İçin,
Hadi hadi bak bana cesaretin varsa aşkla.
Bile bile ölürüm senin için.
Seve seve bir daha aşkın için,
Hadi hadi koş banayarınlarımıza...
İşte bizim Aşkımızı ifade eden bu şarkıyı söyleyince bana hayran kaldı ve aşağı inerek olanları anlatmamı istedi.
Bakalım 5.bölüm'de neler olacak, hep birlikte göreceğiz.
Son düzenleme: