Sevenlerine Duyurulur. Bu Hafta Sezon Finali Var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaMeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaMeT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2
Puanı
120
FOX'un en yüksek reytingli dizisi Lale Devri bu hafta 11 Haziran Cumartesi akşamı 19.45'te sezon finali yapıyor.

"16 Haziran Cumartesi 19.45'te Lale Devri, 20 Haziran Pazartesi 20.30'da Yer Gök Aşk'ı sezon finali yapmayı düşünüyormuş ortak yapımcımız Şükrü Avşar." Yer Gök Aşk'ın başrol oyuncusu Murat Ünalmış, böyle bir açıklama yapmıştı.

Sanıyorum ki FOX, "Erken sezon finali yapan, erken sezonu açar, erken sezonu açan erkenden izleyici kapar." taktiğini uygulayacak.
FOX'un dizi başlatma mevsimi Ağustos'tur. Yer Gök Aşk Ağustos'tan kazandığı izleyicisiyle bu sezon iyi iş yaptı. Aslında bu taktik herkes yapmadığı sürece işe yarayan bir sistem. Diğer kanallarda bu sistemi benimserlerse hiç bir anlamı kalmaz. :)

Lale Devri'ne hayırlı olsun. Her diziye nasip olmaz 40.'lıktan zirveye oturup, sezon finali yapmak. :)

Darısı forumda yoğun fan kitlesine sahip Geniş Aile'nin başına. :)

Kaynak: FOX - Yayn Ak 11 Haziran'a tıklayın.

Son düzenleme:
Beklenenden 1 hafta erken sezon finali yapacak demek ki :)
Survivor rahat bir nefes alacak sezon finaliyle :)

Gerçekten ilginç bir sezon geçirdi Lale Devri. Çok kötü başladı, kanal değiştirdi, iyice dibe vurdu ve sonra patladı gitti :) Küllerin doğdu adeta. Bakalım gelecek sezon da bu başarıyı sürdürebilecekler mi ?

Bende merak ediyorum. Gelecek sezon nasıl bir performans gösterecek? Sonu inşallah Ömre Bedel gibi olmaz.
Sezon finali bölümünde Totalde 8, A/B'de 7,5 alır.

Lale Devri bittikten sonra diziler rahat nefes alır 1-2 hafta da olsa...

Lale Devri bittikten sonra Şefkat Tepe ilk 3'e oynayabilir Totalde. Çok zorda olsa. :) Tabi Lale Devri'nden önce sezon finali yapmazsa. :)

Bir yanlis buldum: "16 Haziran Cumartesi 19.45'te Lale Devri, 20 Haziran Pazartesi 20.30'da Yer Gök Aşk'ı sezon finali yapmayı düşünüyormuş ortak yapımcımız Şükrü Avşar."

16 haziran cumartesiye denk gelmiyor ki? 16 haziran persembe'ye denk geliyor ...

Bir yanlis buldum: "16 Haziran Cumartesi 19.45'te Lale Devri, 20 Haziran Pazartesi 20.30'da Yer Gök Aşk'ı sezon finali yapmayı düşünüyormuş ortak yapımcımız Şükrü Avşar."

16 haziran cumartesiye denk gelmiyor ki? 16 haziran persembe'ye denk geliyor ...

Onu bende fark etmiştim. Onu yanlış yazmış. 11 Haziran yazacağına sanırım 16 haziran yazmış. :)

FOX'un en yüksek reytingli dizisi Lale Devri bu hafta 11 Haziran Cumartesi akşamı 19.45'te sezon finali yapıyor.

"16 Haziran Cumartesi 19.45'te Lale Devri, 20 Haziran Pazartesi 20.30'da Yer Gök Aşk'ı sezon finali yapmayı düşünüyormuş ortak yapımcımız Şükrü Avşar." Yer Gök Aşk'ın başrol oyuncusu Murat Ünalmış, böyle bir açıklama yapmıştı.

Sanıyorum ki FOX, "Erken sezon finali yapan, erken sezonu açar, erken sezonu açan erkenden izleyici kapar." taktiğini uygulayacak.
FOX'un dizi başlatma mevsimi Ağustos'tur. Yer Gök Aşk Ağustos'tan kazandığı izleyicisiyle bu sezon iyi iş yaptı. Aslında bu taktik herkes yapmadığı sürece işe yarayan bir sistem. Diğer kanallarda bu sistemi benimserlerse hiç bir anlamı kalmaz. :)

Lale Devri'ne hayırlı olsun. Her diziye nasip olmaz 40.'lıktan zirveye oturup, sezon finali yapmak. :)

Darısı forumda yoğun fan kitlesine sahip Geniş Aile'nin başına. :)

Kaynak: FOX - Yayn Ak 11 Haziran'a tıklayın.

saol samet inşallah geniş aileye de böyle olur