Bu sahnelerin hepsi ben konuyu açarken yazıyorum önceden hazırlamıyorum bilginize.Anladım
Bu sahnelerin hepsi ben konuyu açarken yazıyorum önceden hazırlamıyorum bilginize.Anladım
Gercekten mi [emoji33]Bu sahnelerin hepsi ben konuyu açarken yazıyorum önceden hazırlamıyorum bilginize.
O da benim farkım senaryo yazmak gerçekten zor. Her karaktere ayrı bir kaftan biçmek gerekiyor bu oldukça zor bir durum. Ama elimden geldiğince okuyan kitleyi sıkmamayı ve kaliteden de ödün vermemeye çalışıyorum.Gercekten mi [emoji33]
Biz konu açanda yazıyoruk sanki.O da benim farkım senaryo yazmak gerçekten zor. Her karaktere ayrı bir kaftan biçmek gerekiyor bu oldukça zor bir durum. Ama elimden geldiğince okuyan kitleyi sıkmamayı ve kaliteden de ödün vermemeye çalışıyorum.
Enver şiveyi beceremiyorsun deneme boşuna. O benden sorulur.Güzel Olmuç.Ellerine sağluk uşağum.
Biz konu açanda yazıyoruk sanki.
Aman iyi beEnver şiveyi beceremiyorsun deneme boşuna. O benden sorulur.
İnsan sinirlenur tabi.Aman da aman hemen kizarmıymış
Yapma be Enver. Seni de Karadenizli yapacağum daha ama uşağum diyerek Karadenizli olamazsın.İnsan sinirlenur tabi.
Mən Azəri Qalım Onda Bunuda Başa Düşmüyəcəksən.Yapma be Enver. Seni de Karadenizli yapacağum daha ama uşağum diyerek Karadenizli olamazsın.
He he ondan.Mən Azəri Qalım Onda Bunuda Başa Düşmüyəcəksən.
Yok bende kalsın.Anlayamadım tabi çevirmek ister misin
Bakalım senaryoya müdahale edeceğum sanirum baksana kimse ilgilenmiyor.@denizz19 bizi konuk oyuncu olarak eklesene
Küfür mü ettin yoksa direk banlarım.Yok bende kalsın.
Küfür değil dur çevireyim banlarsın manlarsın felan.Bakalım senaryoya müdahale edeceğum sanirum baksana kimse ilgilenmiyor.
Küfür mü ettin yoksa direk banlarım.
Anladım şimdi ama ben yine de içimden geldiğinden dolayı seni banlayacağım.Küfür değil dur çevireyim banlarsın manlarsın felan.
O bu demek : Ben Azeri kalayım o zaman.Bunu da Anlamayacaksın.
Yok FF Üyelerinin Bilinmeyen Gerçeklerin özel bölümünüde paylaşayım herks şok olsun sonra banlarsın.Anladım şimdi ama ben yine de içimden geldiğinden dolayı seni banlayacağım.
Haha bir de son isteğini yerine getiriyoruz beyefendinin.Yok FF Üyelerinin Bilinmeyen Gerçeklerin özel bölümünüde paylaşayım herks şok olsun sonra banlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?