Sevduğum|24.Bölüm|Denizz19

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
23.Bölüm Özet

Tayyar ve Emine kaza yapmış ve bu kazadan en büyük darbeyi Emine almıştır. Tüm köylüler, başta Muhtar Ali ve Hilmiye yıkılmıştır.

Gülben, telefonu bulmuş ama Orhan hala ortalarda yoktur. Acaba Orhan nereye gitmişti, başına bir şey mi gelmişti?

24.Bölüm

1.sahne

Doktor : Emine Hanım'ın durumu gayet iyi ancak bebeği ne yazık ki içten hasar almış gibi görünüyor.

Tayyar : Nasil yani doktor bey, karim iyiyse çocuğum nasil kötü durumda oluyor hele bunu anlat bana.

Doktor : Bakın beyefendi kaza anında bebeğin üzerine büyük bir baskı olmuş ve bebeğin yaşamsal fonksiyonlarında problem olmuş, ilk röntgenler bunu gösteriyor.

Tayyar : Doktor Allah aşkina söyle bebeğimiz yaşayacak mu nolur söyle.

Doktor : Beklemekten başka çaremiz yok şuan için, ceninin eski pozisyonuna dönmesini, dönebilmesini beklemeliyiz, aksi halde...

Tayyar : Aksi halde ney doktor bey!

Doktor : Çocuğu kaybedebiliriz.

Köylülerin hepsini Tayyar köye geri göndermiştir, burada beklemelerinin bir anlamı yoktur.

2.sahne

Vesile : Gülben kizum abu Orhan nerededur göremedum sabahtan beridur?

Gülben : Şey anne Orhan'ın biraz işleri varmış o yüzden köyde değil birkaç gündür.

Vesile : Nasil işmiş bu öyle iki gündür ortalarda yok çocuk, ben bilemedum akil sir ermiyor sizin işinize.

Gülben : Aman anne amma abarttın sen de gelir işte.

Vesile : Sus kiz bak bir de konişiyor hala evlenmeye niyetinuz yok herhalde küçük hanum.

Gülben : Daha ömrümüzün baharındayız kız anne evleniriz ne olacak.

Vesile : Bak bir de dalga geçiyor çirpi bacakli gelursem oraya kirarim bacaklarini, deli kiz.

3.sahne

Fatma : Ömer Lutfii, huhu kocacum nerdesun.

Ömer Lütfi : Odadayum Fatmacum paprikamla sohbet ediyoruz.

Fatma : Hay paprika kadar kafana taş düşsin hemi senun. Sen nasil veterinersun yahu Ömer Lutfi evlenduğumuz günden beri evdesun, ne o yoksa veterinerliği birakup yeniden üniversite sinavlarina mi başlayacaksun?

Ömer Lütfi : Lutfen paprikamla beni yalniz birakabilir misunuz Fatma Hanumcum kizumla özel bir şeyler konişiyoruz kendisi hisli hayvandur dayanamaz.

Fatma : Ula Ömer Lütfi alirim seni şimdu ayağumun altina he patavatsuz, faydasuz heruf.

Ömer Lütfi : Cık cık cık hiç saygi kalmamiş paprikam gel biz dişariya çikalum senunle ambarlarda dolaşalum, yarin gece da tenhada buluşalum paprikam.

Fatma : OF OF

4.sahne

Ali İhsan : Yav Edalet ne olacak bizum bu halimiz. Beni deli edersun her gün ne yapacağuz bu durumi?

Adalet : Ula bana bak kot kafali Ali İhsan. Sen mi benu deli edersun yoksa ben mi senu? Senun babanda böyleydu anani hep sinur eder kadini perişan eder idu.

Ali İhsan : Anami babami kariştirma şimdi utanmasan soy kütüğüme kadar bilgi vereceksan.

Adalet : Hadi ordan çort çort konuşip adamin asabini bozma zaten kafam yerunde değil Emine'yi düşüneyirum.

Ali İhsan : Haklisin haklarinda hayirlisi olsun ikisinun da hatta üçünun da.

Adalet : Bizim da bir çocuğumuz olsa fena mi olur acep Ali İhsan.

Ali İhsan : Yok artuk bu yaştan sonra bir de çocuk mi doğuracaksun, güleyum de boşa gitmesun.

Adalet : Ne varmuş yaşimda 18lik çiturlardan ne farkum var sanki.

Ali İhsan : Sen benu güldürdün Allah seni güldürsun Edaletum. Benum Nihan'um ikimize da yeter.

Adalet : Ben çocuk isteyirum işte o kadar.

Ali İhsan : İyi bakalum sana iyi çalişmalar. Haha ahahaha.

5.sahne

Muhtar Ali : Komitanum benum Hilmiyeyi görmem lazumdur o şimdi perişan olmiştur yalvarirum iki dakikacuk göreyum karumi.

Komutan : Bu mümkün değil ama özel durumdan dolayı size cep telefonu vereceğim ve sadece 3 dakika süreniz olacak anlaşıldı mı muhtar?

Muhtar Ali : Tamam komitanum sen yeter ki bizi göriştur.

6.sahne

Hayati : Kiz Hayriye bu Orhan kaç zamandur nerede, Gülbenle desem değuldur, bu oğlan nerede Hayriye.

Hayriye : Aman ne bileyum Heyati aklina esen herkes isteduğu şeyi yapiyor bu evde bak kizuna bak oğluna.

Hayati : Sen da sütten çikma ak kaşiksin zaten babadan kalan tarlayu herkesten gizlu sattiğini bilmesek yuttiracaksun bize.

Hayriye : Kalbimi kiriyorsun kocacum.

Hayati : Birak şimdu kalbi malbi de bizum oğlan nerede.

Hayriye : Aman ne bileyum sabahtan beridur sorayisun bilmeyirum dedum ya ne kas kafalisin Heyati.

7.sahne

Muhtar Ali : Komitanummm, komitanummm neredesun hani konişacaktuk karimla.

Gardiyan : Bağırma gelir şimdi komutan.

Muhtar Ali : Bana kariciğumu gösterun 3 dakika sürem vardur konişmak isteyirum karimla.

Gardiyan : Amma uzun ettin ha dur haber edeyim.

Komutan o an gelir Muhtar Ali'nin.

Muhtar Ali : Noldi komitanum hani görüşecektuk karimla ne oldi?

Komutan : Bugün bu görüşme olmayacak Muhtar Ali.

Muhtar Ali : Nasil yani neden olmayacak komitanum söylesena.

Komutan : Olmayacak çünkü bir aksilik oldu. Hilmiye hanım...

@Bully @Yiğitt @Harunnn60 @EnveR @kvp-medya @dizi kolik @mrt-06 @pompy @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi

Eline sağlık Deniz fazla anlamasamda okudum senin için

Şiveleri yapmak emek işidir helal olsun

Eline sağlık Deniz.

Ömer Lütfi ile Fatma ve Ali İhsan ile Edalet'in diyaloglar gördürdü.

Bu arada @mrt-06 bak bu kot kafa Deniz nasıl total oyunu yapmış.
Bize bebek ölecekmiş gibi oyun yaptı meraklanalım diye ama durumu nasıl da kurtarmış

Total oyunu değil bu klasik total dışı oyun bu. Total olsaydı o bebek ölürdü bu sahnede ama ben öldürmedim süründürüyorum.

Total oyunu değil bu klasik total dışı oyun bu. Total olsaydı o bebek ölürdü bu sahnede ama ben öldürmedim süründürüyorum.
Bu ne gaddarlık arkadaşım.

Ama reyting yapar o sahneler biliyorsun işi.

Uzun olmuş biraz. Bir de bu bölümü pek beğenmedim...

Ben tahmin etmiştim zaten bebeğin kurtulmasına sevindim.
Bölüm sonu yine trajedili.
Eline sağlık Tönis.

Sen de hiçbir şey beğenmiyorsun komedi diyorsun komedi yapıyoruz şimdi de uzun olmuş diyorsun geçen hafta da 7 sahneydi insafsız.
Bu haftaki komediler sanki zorlama gibi olmuş.
Yoksa iyice dram yapacakmışsın diziyi.

Sahnelerdeki diyaloglar çok uzun olursa düşür bence 5'e felan.

@denizz19 keşke beni de etiketleseydin yeni gördüm bölümü.
Tamam bundan böyle eklerim nasıl olmuş beğendiğin beğenmediğin yerler

Bu haftaki komediler sanki zorlama gibi olmuş.
Yoksa iyice dram yapacakmışsın diziyi.

Sahnelerdeki diyaloglar çok uzun olursa düşür bence 5'e felan.
Hakiki senarist değiliz. Ve bu diyaloglar önceden hazırladığım diyaloglar değil. Hepsi anlık açılıyor.